Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan tüntethetünk el, majd hozhatunk újra elő egy kendőt?

Készítette: torand
2008. november 7. 11:58:40 - 23397 megtekintés
 • Ezúttal egy nagyon jópofa és népszerű trükköt fogunk megtanulni: nevezetesen a kendő eltüntetését, melyhez csak néhány segédeszköz kell.
 • Amire szükségünk lesz

  kendő
  mű-hüvelykujj
 • Kendőtrükk

  Fogjuk a kendőt és gyűrjük bele az összecsukott tenyerünkbe. Nyissuk szét mindkét kezünket, a kendő eltűnt. Nyúljunk be összecsukott tenyerünkbe, és máris elő tudjuk húzni a kendőt.
  A trükk megoldása egyszerű: szükséges hozzá egy kendő, illetve egy mű-hüvelykujj, ami üreges. Az ujjat meg lehet vásárolni bűvészboltokban. Helyezzük fel a műujjat a sajátunkra. A műujjat kell belerakni a tenyerünkbe, persze gyakorolni kell, hogy ez ne tűnjön fel, majd ebbe az üres formába kell beletömködni a kendőt, majd húzzuk vissza az ujjunkra.
 • Címkék:

  trükk kendő eltüntetés varázslat
plcsubi - 10 éve, 8 hónapja

A Joker Magictól is meglehet rendelni, és más napra már ott is van! Plusz kapsz hozzá négy trükkleírást is. Megéri

zsigmondattila2002 - 11 éve, 1 hónapja

szia! bocs csak nem tudom megvenni a műujjat mert meghalt a bűvészbolt tulajdonosa!

RajmiBuvesz - 11 éve, 10 hónapja

Csá!!!!!Te ezzel mit akarsz elérni hogy elárulod a trükköt?Szerintem ez szemétség!!!Én még a saját szüleimnek sem árulom el te meg mindenkinek..Szerintem áljál le mert miattad fog eltünni ez a jó kis trükk. Mekkora szemét vagy!!!!

maj - 12 éve, 5 hónapja

Ifjú padavan! Látom, hogy ez a felvétel már több mint 2 éve készült...DE!...Annak, hogy így leleplezted ezt a trükköt több oka is lehetett...-Talán, hogy népszerű legyél és jó fejnek tűnj...talán, hogy reklámozd a bűvészboltot...Mind a kettőt megvalósíthattad volna anélkül, hogy egy "bűvésztitkot" elárultál volna ekkora nyilvánosság előtt, ami semmiképpen nem etikus. Erre egyáltalán ne légy büszke, SŐT! Nyilván ilyen fiatal gyerekként ennek még nem érzed - érezted a súlyát, de gondolj bele, mi lenne, a minden kisgyerek már az elején tudná, hogy nem is a mikulás hozza az ajándékot,,,Természetesen nem egy nukleáris katasztrófa, de sok szép élménnyel lennének szegényebbek a gyerekek és a szülők is. Néha jó megőrizni az illúziót, a mesét, a rácsodálkozás élményét, az előadás varázsát...Te ezzel a videóval a bűvészeknek adtál egy övön aluli ütést és sok embertől elvetted a "csoda" illúzióját! Fiatal vagy még,de azért próbáld átgondolni ezeket... Nem lehet mindent feláldozni a saját népszerűségünk miatt.... Rakd helyre hibádat! (Mindenki hibázhat, főleg ily ifjú korban!)...Hogy miként? Pl. Leveszed a netről ezt a felvételt és megtanulod, hogy sokszor fontos a titoktartás....Még akkor is, ha csak játékról van szó!

zsolti12 - 12 éve, 7 hónapja

ha valaki jolfigyel lehet látni hogy műujjvan rajtad