Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szerezzünk pénzt tojáspörgetéssel?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 4. 19:23:00 - 18255 megtekintés
 • Két apró alkatrész, némi trükk, és egyfelől elgondolkodtatjuk barátainkat, másrészről még fogadást is nyerhetünk. Lássuk, hogy mozdul meg a tojás a nélkül, hogy hozzáérnénk!
 • Amikre szükségünk lesz

  1 db tojás
  1 db pohár
 • Válasszuk ki a megfelelő poharat

  A művelethez olyan poharat kell választanunk, mely az adott tojáshoz a legmegfelelőbb. Érdemes kisebb tojással próbálkozni, mert azzal könnyebb végrehajtani a feladatot. A lényeg, hogy egy olyan 4cl-es (vagy a sokak által Tequilás pohárként ismert) poharat válasszunk, amelynek a nyaka akkora, hogy a tojást belehelyezve marad még egy kis rés. Ha szűkebb poharat választunk, ami mondjuk pont közrefogja a tojást, nem járhatunk sikerrel.
 • Jöhet a fogadás

  Tegyük bele a tojást a pohárba. Monduk azt ismerőseinknek, hogy: "na fogadjunk egy százasban, hogy meg tudom úgy mozgatni a tojást, hogy nem érek hozzá sem az asztalhoz, sem a pohárhoz, sem pediglen a tojáshoz!". A legtöbben azonnal rávágják, hogy ugyan már, ez lehetetlen, fogadjunk nyugodtan. Ekkor jön a trükk.
 • Egy erősebb fuvallat is megteszi

  Hajoljunk a pohár fölé, és egy nagyobb lélegzetvétel után fújjunk rá a tojás tetejére. Ha jól csináltuk, nem csupán megmozdul, de meg is fordul a tojás. Ekkorra persze teljesítettük is a feladatot, és gazdagabbak is lettünk néhány forinttal. Némi gyakorlással elérhető, hogy kilencven fokkal elforgatva megálljon a pohár tetején a tojás. Érdemes gyakorolni és ügyeljünk arra, hogy ne túl nagyot fújjunk - ekkor ugyanis szétrepülhetnek az alkatrészek, és minden tele lesz tojással!
 • Címkék:

  tojás trükk varázslat móka szabadidő
Kardeen - 10 éve, 10 hónapja

Túl sok howtobasicet néztem.

S_martlus333 - 12 éve, 8 hónapja

Végig se nézem de már LIKE olom mert ha ez ZeroCool.hu videoja az csak jóóóó lehet

fdani - 13 éve, 2 hónapja

aaa ez az egg fatality durva volt a végén

komb - 14 éve, 2 hónapja

nagyon jó trükk így tovább ! szerintem is

komia - 14 éve, 3 hónapjanagyon jó trükk így tovább !