Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan töltsünk le videómegosztó oldalakról a save2pc nevű programmal?

Készítette: mate0814
2008. július 13. 14:29:15 - 30364 megtekintés
 • Ebben a tippben bemutatjuk, miképp lehet videót letölteni a YouTube-ról vagy a hozzá hasonló oldalakról, Save2pc segítségével.
 • Amire szükségünk lesz

  Save2pc
 • A program használata

  Nyissunk meg egy böngészőt, írjuk be: www.save2pc.com. A Download menüpontnál keressük meg a Save2pc lightot, töltsük le. Telepítsük a programot, majd indítsuk el.
  A programban ki tudjuk választani, hova mentse el a videót, milyen formátumban és honnan. Válasszuk ki a videót, másoljuk ki a címét, illesszük be a linksorba és töltsük le a videót.
 • Címkék:

  save2pc videó letöltés youtube windows internet
k3l3m3n - 13 éve, 12 hónapja

Régebben én is használtam a savetopc-t, de mióta DownloadHelper van a Firefoxban, azóta azt használom. Már annál is inkább, mert a savetopc light korlátozva van néhány oldalra, a DownloadHelper meg szinte minden flash-be ágyazott videót le tud menteni.

A többi oldal hozzáféréséhez pedig már a Pro verzióra van szükség, ami pedig fizetős. Vagy marad a warez, de azt meg minek, ha van helyette ingyenes alternatíva?

Szóval jó a SaveToPc, csak már szvsz eljárt fölötte az idő. Millió új böngészőbe épülő addon van, ami bárhonnan tud letölteni, nem csak a YouTube-ról.

tkenyeres - 14 éve, 4 hónapja

csontos,akár format factoryval,de am a DvdVideoSoft jobb ennél sztem

racsa - 14 éve, 4 hónapja
xxxx_zlevente - 15 éve

Istenem 17 éves vagy és nem tudod! hmm... Lehet hogy már egy kicsit későn írom de ha lenyomod az: Alt+Tab máris megjelenik. Amúgyan nagyon jók a videóid!

jani12 - 15 éve, 2 hónapja

Hogyan hoztad be azt a kis ablakot ahol áttléptél a mozilla-ra?