Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan töltsünk le videomegosztó oldalakról VideoGet nevű programmal?

Készítette: Mc_Patka
2009. április 20. 17:40:24 - 21485 megtekintés
  • Ha szeretnéd letölteni a neten megtalálható videókat, ahhoz csupán a VideoGet programra lesz szükséged és az alábbi tipp megtekintésére.
  • Amire szükségünk van

    VideoGet
  • A VideoGet program használata

    Nyissunk egy böngészőt és írjuk be a linksorába, hogy: www.letoltokozpont.hu. Utána keressük meg, hogy Programkereső, majd írjuk be: VideoGet. Kattintsunk a keres gombra. A programot töltsük le és telepítsük, majd indítsuk el. Menjünk fel egy videómegosztó oldalra, másoljuk ki (Ctrl + C) az URL címét. Utána menjünk vissza a programba,, nyomjuk meg a billentyűzeteden az "Insert" gombot, és a felbukkanó ablakba illesszük be a fájlt (Ctrl + V), okézzuk le. Utána nyomjuk meg a Ctrl + D-t. A program letöltötte a videót, és ha úgy van beállítva, akkor rögtön konvertálja is.
  • Címkék:

    VIDEOGET video letöltés internet windows
sanka70 - 13 éve, 6 hónapja

kérdezném hogy hogylehet a videoget- et át vágni hogy engedélyeze a letöltést probaverzio van és az engedélyezet20 letöltésen megvagyok

köszi

davidwilson - 14 éve, 5 hónapja

Köszi a választ, mely bár nem érkezett valami túl korán, de a lényeg, hogy megjött, és egész jól használható! Szóval mégegyszer köszi!

del3te - 14 éve, 6 hónapja

ha mozzilla firefox-ot használsz annak van egy kiegészítője nevezetesen video download helper.. azzal bármeik odlalról tudsz letölteni..maximum ha nemjó a formátum átkonvertálod
itt a link: VideóDownload Helper

tarzan13 - 15 éve

zsíír vidi de egy kicsit nyávogós hangod van))

Mc_Patka - 15 éve, 1 hónapja

Nem tudom. Bocs