Keresés Kategóriák Kedvencek

YouTube: Kereső eltüntetése a beágyazásról

Készítette: ZeroCool.hu
2008. december 19. 10:41:28 - 10749 megtekintés
 • A YouTube lejátszója szépen fejlődik, és egyre több lehetőséget paszíroznak bele. Ha esetleg nem lenne szükségünk valamelyikre, könnyedén kikapcsolhatjuk.
 • Amire szükségünk lesz

  Internet
 • Youtube kereső nélkül

  Már keresőt is tartalmaz a lejátszó, amit úgy tudunk előcsalni, hogy egy videónál az embed kódra kattintsunk, másoljuk ki valahova. Ezt a szöveges fájlt másoljuk át egy böngészőbe, és láthatjuk, hogy fent megjelenik a keresősáv. Ha ezt le szeretnénk szedni, nincs más dolgunk, mint kiegészíteni egy kóddal a beágyazási parancsot. Nyissunk új ablakot, hozzuk be a Google-t, írjuk be: Youtube Embedded Player Parameters. Az első találatra kattintsunk rá, keressük meg a showsearch leírását. Ennek egyes vagy nullás lehet az értéke. Menjünk vissza az embed kódunkhoz, keressük meg ahol a value-nál meg van adva a videó linkje, majd az utolsó paraméter után, az idézőjel elé írjuk: and showsearch=0. Másoljuk ki, a másik helyre is írjuk be ugyanezt. Mentsük el. Az előbb megnyitott ablakot frissítsük, és láthatjuk, hogy eltűnt a kereső.
  Mire jó ez: ha a kereső benne van, előfordulhat, hogy ebbe a beágyazott lejátszóba beír egy keresőszót, nyom egy search-öt, és akkor máris nem a saját videódra ugrik rá, ellenben kereső nélküli videóval a te videódra ugrik rá az érdeklődő.
 • Címkék:

  youtube videó embed beágyazás lejátszó internet feltöltés
adam887 - 10 éve, 9 hónapja

Gondolom a showsearch=false értéket kap.

Jolly9 - 15 éve, 6 hónapja

Kiváló Zero!

ZeroCool.hu - 15 éve, 7 hónapja

Tedd ki teljes képernyőbe és látszódni fog.

valko2 - 15 éve, 7 hónapja

Na nekem semmi sem tetszik nem látom a képernyőn mit irtál a kódba a videosmart logójától nembaj am műxik, beírtam hallás után

krobert98 - 15 éve, 7 hónapja

En azt hasznalok yahoot a id-em:krobert98