Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan rakjuk össze a 3x3-as Rubik kockát?

Készítette: szentkuti11
2009. január 9. 10:39:05 - 13473 megtekintés
  • Ha valaki szétszedte és megtisztította a 3x3-as Rubik kockáját és tanácstalanul nézegeti a darabkákat, annak az alábbi tippben segítséget nyújtunk az összerakáshoz.
  • Címkék:

    kocka rubik összerak szétesik
vavrek.fanni - 9 éve, 3 hónapja

Hát csak a közepeket rakd bele abba gömb félébe, és akko az ügy tedd, hogy az ilyen pöcök részek egymásfele nézzenek. akkor az asztalra rá rakod az a 4 közepet amit beraktál, és hottá igazítod az élköckákat, hogy"rárakod", utána megcsinálod a sarokkockákkal, és kész van egy oldal. Akkor berakod az összes közepet, kivéve azt az oldalt, ami fölül van, uténa berakod megint az élkockéákat addig amíg 4x3-as kockát ne, kapsz.
Berakod a további négy közepet, ógy, hogy fogod és közbe berakod a sarokkockákt, utána pedig ahogyan lehet, berakod az élkockákat is (türelmesen csináld mert én is úgy jártam mint tt, és én kút fejből csináltam meg, de egy kis kézügyesség, vagy esetleg több ember sem árt).
Remélem segített valamit.

csonix - 11 éve, 3 hónapja

Nem tudna valaki egy tippet csinálni a 4x4-es összerakásáról? nagyon kéne mert szétesett:S

nyaloka12 - 11 éve, 7 hónapja

Hellósztok valaki meg tudná mondani hol a rubik stúdió fő boltja az igazi nagybolt ahol lehet rubik' studiós 4x4x4 meg 2x2x2 es rubik t venni KÖszönöm elöre is!!!!!!

rubikkocka - 11 éve, 8 hónapja

Hát megérdemled a CS-es matricákat! nem megfelelőek a méretek (az utcáknak) tehát csak egyesével tudod felrakni. És lehet, hogy azt írja, hogy UV matricák, de mégsem világítanak UV fényben. Nem úgy, mint az enyémek. (keress rá a YouTub-on!)

zsb - 11 éve, 8 hónapja

Én is így szoktam összerakni, sokkal gyorsabb módszer. Továbbá nekem lenne egy olyan tanácsom is, hogy nem muszáj megkeresni melyik él /sarok pontosan hová kerül, hanem elég összevissza bedobálni őket. Kirakás közben úgyis észreveszed hogyha az egyik rosszul van bent.

Amúgy perceken belül megérkezik a JSK kockám. Majd lesz nagy öröm, főleg mikor újra kell matricáznom az egészet, mivel japán színséma szerint vannak felcserélve a színek. De hogy had irigykedjetek, új CS-es UV színeket ragasztok rá... : ) :P