Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan rakjuk ki a bűvös négyzetek logikai játékot? 4. rész, alakzatok

Készítette: rubikkocka
2008. június 26. 08:41:45 - 9307 megtekintés
  • Gondoltátok volna, hogy a Bűvös négyzetek lapjaiból kockát is ki lehet rakni? Pedig sok más alakzaton át akár a kockáig is eljuthatunk!
  • Amire szükségünk lesz

    Karikavarázs
  • Hajtogassunk kockát

    A kész, kirakott játékot tartsuk magunk felé, hogy az írás legyen lefelé. A jobb szélét hajtsuk hátrafelé, majd hosszában is hajtsuk össze. Nyissuk szét oldalt, a játék most úgy néz ki, mint egy halacska. Ha tovább nyitjuk, TV alakot ölt. Hajtsuk le a tetejét, lett belőle egy doboz. A két alsó elemét hajtsuk a játékon belülre és nyissuk ki az alját. A polc alakot nyissuk szét hosszában, majd nyissuk szét a játékot és fordítsuk át a túloldalára a játékot, majd hajtsuk le a felső egy elemet. A két felső elemet kell úgy széthajtani, hogy az megadja a kocka oldalát, és máris láthatjuk a kockát. Visszafelé ugyanezt kell hajtogatnunk.
  • Címkék:

    rubik bűvös logika ügyesség kirakós társasjáték szórakozás szabadidő
Bali88 - 8 éve, 2 hónapja

Szia
Ez valóban király, A segítségedet szeretném kérni. Van egy ilyen karikavarázs kockám, még 86-ból. Csak most történt vele egy kis baleset. Összeakadtak a damilok. Ki lehet ezt valahogy javítani? Válaszod előre is köszönöm. Üdv Balázs

radir - 8 éve, 10 hónapja

honnan szerezzek ilyet átkutattam az egész várost

radir - 8 éve, 10 hónapja

nagyon királynagyon jóimádom

JeLo - 8 éve, 11 hónapja

Nekem megvan hozzá a régi könyve, abban benne van, milyen 2 és 3D alakzatok rakhatók ki. Rengeteg van, de egyiknél sem írja le, hogyan kell. Ezekről nem tudsz egy videót csinálni?

DavidBalogh - 10 éve, 2 hónapja

És ez nem teszi tönkre a bűvös nyégyzeteket?