Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan népszerűsítsd a videód?

Készítette: VideoSmart.hu
2008. május 19. 23:03:30 - 6812 megtekintés
 • A világ legjobb tippvideóját is feltöltheted a VideoSmart.hu-ra, ha a világ nem tud róla! Rengeteg ingyenes megoldást mutatunk most, amivel egy csapásra híres lehetsz.
 • Amire szükségünk lesz

  videosmart.hu regisztráció
 • A videód népszerűsítésének trükkjei

  A videók megnézésének számát nyilván befolyásolja az eltelt idő, minél hamarabb töltöd fel a www.videosmart.hu-ra, annál több ideje marad a közönségnek megnézni. Ha több videót csinálsz egy témakörben, akkor a kapcsolódó videók is egymásra mutatnak.
  Amikor regisztrálsz a videosmartra, kapsz egy saját aloldalt. Itt összegyűjtve megtalálod az összes általad készített, vagy kedvencként megjelölt videót. A legkézenfekvőbb megoldás, ha e-mailen elküldöd ismerőseidnek ennek az oldalnak a linkjét. www.videosmart.hu/neved. Persze ne felejts el néhány kedves sort is írni mellé, nehogy spamnek nézzék. Ugyanezt az iwiw-en, a myvip-en, a facebook-on, a hotdog.hu-n és az összes közösségi oldalon is megteheted egy körlevél küldésével. Jó, ha tudod, hogy a videóidat egy IP címről óránként egyszer számoljuk megnézésnek, úgyhogy akár a családod is megkérheted, nézzék meg minél többször a videóidat.
  A saját aloldalaidat a linkter.hu vagy az urlguru.hu oldalakon is népszerűsítheted, ha elküldöd nekik a linket. Ugyanígy keress a startlapon vagy a linkcenteren a videódnak megfelelő tematikájú oldalt és a linket küldd el az oldal szerkesztőjének. Ha sokat fórumozol, írd be az aláírásodba a saját videóoldaladra mutató linket. A fórumtémákban is hozzászólhatsz, megmutathatod a többieknek, milyen remekművet készítettél. A különféle weboldalakon, blogokon is hozzászólhatsz a megjegyzésekben. Ha sokat csetelsz, esetleg onlájn játékokat játszol, tedd be a neved mögé a linket. Ha gondolod, a suliban is ragaszthatsz a hátadra egy cetlit, szórólapozhatsz, hirdethetsz az apronet.hu-n, a startapro.hu-n, bármit megtehetsz, hogy tiéd legyen a főnyeremény.
  Vagy van más ötleted a népszerűsítéshez? Töltsd fel a www.videosmart.hu-ra!
 • Címkék:

  népszerűsítés népszerű video videoszerkesztés videotipp feltöltés
adam887 - 11 éve, 9 hónapja

Használhat áttűnő animációkat is az ember pl cím és videó között a movie makerben de ne túl sok animációt használjon az ember.

martinzjee - 13 éve, 10 hónapja

" Ha gondolod, a suliban is ragaszthatsz a hátadra egy cetlit "

ppetyusz - 14 éve, 5 hónapja

nem akad az!további jó videónézegetést!

Daneesz - 14 éve, 7 hónapja

Az igaz, nekem se akadozik.Új a gépem, lehet hogy azért.

JInging - 15 éve, 3 hónapja

Nem a videó akadozik hanem a neted lassú