Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan effektezhetünk szöveget Sony Vegasban?

Készítette: SPARKIEONE
2008. június 9. 18:35:39 - 16132 megtekintés
 • Az alábbi tippben megtudhatjuk, miképp lehet látványosabbá tenni a szövegeket a Sony Vegas segítségével, amelyet használhatunk videók vagy képek szerkesztésénél egyaránt.
 • Amire szükségünk lesz

  Sony Vegas
 • Effektezzünk szöveget

  Nyissuk meg az effektezni kívánt videónkat vagy képünket. Jelen esetben egy képet használunk. Válasszunk ki egy textet és írjunk be egy tetszőleges szöveget. Érdemes a betűtípust Impactre átváltani, ennél a betűtípusnál lesz igazán látványos az effekt, illetve növeljük meg a betűméretet. Helyezzük el a szöveget a Placementtel. Menjünk a Properties menübe, ott a Color csúszkát húzzuk le, a Backgroundnál húzzuk fel. A betűk belsejében meg is jelent a kép.
  Kattintsunk az Effects fülre, válasszuk ki a fehér színt, így a betűk körvonalai fehérek lesznek. Tetszés szerint ezt a körvonalat változtathatjuk, élesíthetjük, megnövelhetjük, próbáljuk ki bátran a beállításokat.
 • Címkék:

  vegas videó videovágás sony video videoszerkesztés
turosbukta - 14 éve, 5 hónapja

Nagyon jó videótippeket készítesz.. Csak így tovább!!

thefour - 14 éve, 6 hónapja

Hello! Am én letöltöttem egy iet h Sony Vegas Pro 9.0 és megy is. De én beteszek ide egy képet, meg egy text-et. És ezt külön jeleníti meg. Nem teszi rá a másik képre, és lejétsza mint egy videót. Ezt hogy tom megoldani h rátegye a képre a szöveget ? Rem megértetted mit akarok mert elég bénán fogalmaztam meg

meyersound - 14 éve, 6 hónapja

Köszi szépen, sikerült. Nekem csak az kellett h hol lehet egyáltalán feliratot betenni

asdvoknoob - 14 éve, 8 hónapja

LoL KODIAK END VOL 2. azt h csinlom meg? mármint azt ahogy kijön pont ez belőlle pls help :P

pelecacitomi - 14 éve, 8 hónapja

lol sikerült