Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan munkáljunk meg faanyagot? 6. rész, csavarozás

Készítette: Barkacsprofi
2008. december 1. 20:11:20 - 16289 megtekintés
 • Ha lefűrészeltük, legyalultuk, a megfelelő helyekre lyukakat fúrtunk az éppen készülendő polcunkon vagy bútorunkon, akkor nem maradt más hátra, mint a csavarozás.
 • Amire szükségünk lesz

  fúró
  csavar
  munkadarab
 • Hogyan csavarozzunk?

  A végfázishoz értünk, a csavarozáshoz. Egy akkumulátorral működő fúrót használunk jelenleg, helyezzük fel az akkumulátort. A fúró jobbra- és balra való forgásiránnyal rendelkezik. Van még egy nyomatékszabályzó rajta, ami egy gyorstokmány, egy erőteljes mozdulattal nyitható. Ide helyezhetjük be a speciális fejet, ami alkalmas a csavarok behajtására. Többféle méret is létezik ebből. Helyezzük a fejet a csavarfejre, tartsuk meg kicsit erősebben és máris csavarozhatunk. Amikor elég egy bizonyos mélységig, megfeszül, és kikapcsol, nem tekeri tovább, illetve egy ütvefúró mozdulattal beszorítja a csavart.
  Kitekeréshez a gombot át kell állítani a fúrón és máris kitekerhetjük a csavarokat.
 • Címkék:

  barkács fa szerszám fűrész bútor polc csavar csavarozás
almikoko - 14 éve, 3 hónapja

Már bocsi de vannak olyanok akik otthon házilag szeretnének valamit megcsinálni pl. egy polcot felrakni és ezért nem szeretne pénzt fizetni...
És az ilyen ember előtte utána néz jó tanácsoknak, hogy mit csináljon és mit ne csináljon.
Ezeknek az embereknek egy videó hasznosabb ezer szónál és aki ezt megnézi és nem tudta nagyon sokat fog segíteni....

Így tovább Barkácsprofi!

ps7a - 14 éve, 10 hónapja

Ez most komoly??? Egy csavar be/ki-csavarását valakinek videoból kell megtanulnia?! Az ilyen ember neki se álljon összerakni akármit is...

Nevermore - 15 éve, 4 hónapja

Ilyenből nem lesz több? Például, hogy kell konyhaszekrényt összerakni és felszerelni a falra a fénylécekkel együtt?

shooter - 15 éve, 5 hónapja

Sorry, hogy nem véleményt írok. Engem az érdekelne, hogy van e vkinek vmilyen ötlete arra, hogy milyen módon tudok discogömböt készíteni? Ha vkinek van ötlete, az legyen szíves megosztani vele/velünk.

Előri is köszönöm

ZeroCool.hu - 15 éve, 6 hónapja

Én pedig úgy értettem, hogy miért baj, ha kicsit reklámos, ha lehet belőle tanulni? Egyébként nem tévedés, ez egy általános oktatás a Baumaxban, folyamatosan tartanak ilyen oktatást. Szerintem jó a videó.