Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk látványos fénykardot Adobe Photoshop segítségével?

Készítette: Ent3R
2008. szeptember 24. 19:00:45 - 13113 megtekintés
  • Ebben a tippben bemutatjuk, miképp lehet létrehozni valósághű fénykard effektet. Star Wars rajongók figyelem!
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Fénykard pillanatok alatt

    Nyissunk meg egy fotót, amire fénykardot szeretnénk varázsolni. Készítsünk egy új réteget, majd a Pen toollal rajzoljuk meg a fénykard alapját. Töltsük ki ezt a réteget feketével, majd a megrajzolt kardformát fehérrel. A rétegtulajdonságok állítsuk át Screenre. A Blur effekttel homályosítsuk el egy picit a kardot. Duplikáljuk ezt 3-4-szer, majd a legfelsőt hagyjuk alapbeállításokon, az alatta lévőket Blur effekttel mossuk el még jobban. CTRL+E-vel olvasszuk össze a rétegeket, majd tetszés szerinti színre állítsuk a kardot.
  • Címkék:

    photoshop photoshop cs3 photoshop extended fénykard lézerkard adobe képalkotás
SinkoArnoldVok - 12 éve, 3 hónapja

lehetne érthetöen normálisan elmagyarázni minden egyes lépést?alig lehet belöle valamit érteni és ne magadnak magyarázd el hanem azoknak akik nem tudják megcsinálni mert a felét se értettem már bocs

Milan97 - 12 éve, 9 hónapja

Szia!
Végre-végre eljutottam a végéig!!!Viszont a végén megcsúszik a hang és kép is és nemtom hol mentél rá arra a menüpontra ahol átszínezted ??Kékre...Nemtalálom a nevét légyszives.

Milan97 - 12 éve, 9 hónapja

Istenem nem hiszem el tök jó vidi király lenne megcisnálni erre már bocs de itt makogsz el se magyarázod,mintha saját magadnak mondanád,a meg a profiknak.

Exelenct - 13 éve, 4 hónapja

A videó az elég jó!
Viszont a beszéd benne az nagyon tré

tomi-prog - 13 éve, 6 hónapja

elküldenétek a photoshop cs3 hun vagy photoshop cs3 extended hun linkjét serial keygen meg minden nem kell az van jo torrentesn is de simán is kösz