Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csatlakozzunk az internetre ADSL kapcsolat esetén?

Készítette: Textmanus
2008. június 30. 23:58:42 - 8836 megtekintés
  • Az alábbi tippben abba lehet betekintést nyerni, miképp hozzuk létre meglévő ADSL szolgáltatás esetén internethálózatunkat, és arra, hogy kapcsolódjunk fel az internetre.
  • Amire szükségünk lesz

    ADSL kapcsolat
  • Csatlakozzunk az internetre gyorsan

    Kattintsunk a Vezérlőpult, Hálózati kapcsolatok menüre, majd ott aktiváljuk az Új kapcsolat létrehozását. Válasszuk a Kapcsolódás az internethez opciót, majd a Kézzel állítom be a kapcsolatot opciót. A következő oldalon a középső sorra kattintsunk (Kapcsolódás felhasználónévvel...) A következő oldalon töltsük ki értelemszerűen a mezőket, az ADSL előfizetésünkön megtalálhatjuk a megfelelő információt. Ha ez megvan, máris befejezhetjük és létrehoztunk egy parancsikont, amivel csatlakozhatunk is az internetre.
  • Címkék:

    adsl hálózat internet kapcsolat kapcsolat létrehozása
adam887 - 9 éve, 2 hónapja

Szerintem egy átlagos felhasználó is be tudja állítani. Amúgy vicces amikor az elején lelassítod az időt

thefour - 12 éve, 8 hónapja

Hello. Télleg jó videó. Grat hozzá (Y)
Még valamit szeretnék kérdezni. Nekem is adsl-netem van. És azt szeretném kérdezni hogy be lehet állítani hogy ne változzon az ip-m? Valami olyasmit halottam hogy be lehet állítani hogy amikor kikapcsolom a gépet, nem szakitja meg a kapcsolatot, vagy ilyesmi, és akk nem változik meg az ip-m. Valami ilyesmit szeretnék kérni A válaszokat előre is köszi.

Textmanus - 13 éve, 10 hónapja

Jah.

Rodney - 13 éve, 10 hónapja

alapból így van?

Textmanus - 13 éve, 10 hónapja

Nemtudom.