Keresés Kategóriák Kedvencek

Gimp: Háttérből előtűnő szöveg készítés egyszerűen

Készítette: ryncaise
2010. április 8. 23:38:27 - 7951 megtekintés
  • Néhány kattintással a háttér színéből, vagy egy képből előtűnő szöveget (ábrát) animálhatunk. A legegyszerűbb betűmegjelenést választottam, de ha egy tájképet rakunk háttérnek, amiből egy arc tűnik elő, az igen hatásos lehet!
  • Amire szükségünk lesz

    Gimp
  • Háttérből előtűnő szöveg készítése

    Készítsünk egy új dokumentumot, töltsük ki feketével, írjunk rá tetszőleges szöveget egy új rétegre. Készítsünk új réteget, másoljuk rá a feliratot, egy kicsit rakjuk arrébb, majd rögzítsük a réteget. Készítsünk még egy réteget, majd a Szűrők - Animáció – Keverést alkalmazzuk. A képkockákat állítsuk át 30-ra. Az Ismétlést pipáljuk ki. Keressük meg kb. a közepét az animációnak, kétszerezzük a réteget néhányszor, mentsük el.
  • Címkék:

    gimp effekt képalkotás grafika szöveg
ryncaise - 12 éve, 5 hónapja

Köszönöm EgyProblem!

EgyProblem - 12 éve, 5 hónapja

salkis temeg ne kritizáld te kecsege

EgyProblem - 12 éve, 5 hónapja

nagyon jok a videoid

salkis - 12 éve, 11 hónapja

szeretem a videóidat mert mikor azt írod hogy "...egyszerűen" akkor az egyszerű is. A többi videóban is kiírják de ott olyan elképesztő sebességgel kattingatnak hogy a szemem kifolyik mert nem tudom hova nézzek. és el kell olvasnom a leírást, ami napi 15-20 videónál valóságos szemrákot okoz!

ryncaise - 13 éve, 10 hónapja

SZIA SUMMERWINE!

Mint lentebb láthatod, más végigtudta nézni! A hibát a gépedben keresd, vagy próbálj meg másik böngészőt! Próbálj ki más videókat is, ne csak itt! Nem kapsz semmilyen leugró ablakot,ami esetleg arra figyelmeztet, hogy nincs valamilyen kiegészítőd?