Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk Diablo 3-as lángoló szöveget Sony Vegas-ban?

Készítette: SPARKIEONE
2008. június 30. 22:02:21 - 18639 megtekintés
 • Ezúttal megtudhatod, miképpen csinálhatsz nagyon látványos, igazi lángoló szöveget sony Vegas videoban.
 • Amire szükségünk lesz

  Sony Vegas
 • Amire szükségünk lesz

  Töltsük le a tribal nevű fontot, amit a Windows/Fonts mappába másoljunk be. A Sony Vegas elindítása után kattintsunk a Media Generators fülre, majd a Noisy Textures-re és a Blood Scale-t húzzuk be, ez lesz az első réteg. Ezután kattintsunk a Textre, majd a Default text lesz a másik réteg. Írjunk be szövegnek bármi tetszőlegest, jelen esetben a Diablo-t. Állítsuk át a betűtípust tribalra, a betűméretet is állítsuk át megfelelő méretűre. Zárjuk be, majd csináljunk még egy réteget ugyanazzal a szöveggel fekete háttérrel, a betűszín pedig legyen barnás.

  Az első rétegnél a Compositing módot tegyük át Dodge-ra, az Opacityt pedig 93%-ra. A második rétegnél a Compositing legyen Add, az Opacity 74%. A harmadik rétegnél is legyen Add a Compositing mód. Ha ez megvan, az első rétegnél a Generated media-ra kattintva alul a csúszkát húzzuk el végére, a Create keyframe-mel adjunk hozzá egy új keyframe-et, a Progress-t húzzuk fel maximumra.
  Ezután az Event FX-nél adjuk hozzá a Gradient map nevű effektet, ott kattintsunk az egyes számra, ott legyen világosabb a szín, a kettesnél sötétebbre állítsuk az értékeket.

  A második rétegnél az Event FX-nél a Linear blur effektet adjuk hozzá. Kattintsunk a keyframe-re a csúszka elején, és az Amountot tegyük 0,100-ra. Utána tetszés szerint helyezzünk el még egy keyframe-et, az Angle legyen 360ezer, az Amount 0,131. De ezt tetszés szerint változtatható. A harmadik keyframe-nél nulla legyen mindkét érték.

  A harmadik layernél az Event FX-nél és ott a Gaussian blur effektet adjuk hozzá. Itt a Horizontal range legyen 0,016, a Vertical range 0,106.
  Ha ezzel megvagyunk, el is készült az effektünk.
 • Címkék:

  vegas videó videovágás sony video videoszerkesztés effekt szöveg diablo diablo 3
kalminc - 12 éve, 6 hónapja

tehat igy nez ki valahogy
help pls!

kalminc - 12 éve, 6 hónapja

nekem a linear blurnal nincsenek keyframek...

zsofi9625 - 12 éve, 10 hónapja

nekem nincsenek ilyen szövegtípusaim.:S

borosdniel - 13 éve, 1 hónapja

Nekem nem ég mindent úgy csináltam ahogy kell, kérlek segítsetek...

kocka98 - 13 éve, 1 hónapja

Még hogy fos, te meg hadarsz már bocs, amugy neked is jók a videóid csak hadarsz mint állat