Keresés Kategóriák Kedvencek

Counter-Strike: Source - Szerver Adverst

Készítette: L.Mate07
2010. június 11. 23:05:58 - 6261 megtekintés
  • Megmutatom, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy szerverünk automatikusan kiírja Counter-Strike: Source-ban, hogy "Jó játékot!".
  • Amire szükségünk van

    Counter-Strike: Source
  • Szerver Adverst

    Nyissuk meg a szerver mappáját, keressük meg az adverst. Az abban látható minta alapján készíthetünk új üzeneteket. Menjünk a mani serverhez, majd keressük meg a fájlban, és a nullát írjuk át egyre. Mentsük el.
  • Címkék:

    css cs adverst source plugin szerver
isteflala - 13 éve, 6 hónapja

A szerver ip-je itt van 62.201.76.98:63407 ha nem ez néz föl erre a honlapra csslmg.ewk.hu

vbbalu350 - 14 éve

FPT http://www.youtube.com/watch?v=r2yWKGR_ofU

jegkocka - 14 éve, 1 hónapja

Hát figtelj Máté, ha valamit kérdezel én segítek neked. Akármit kérdezz, csak ne eventscript írást, mert azt nem vágom. Te mennyire érted a konfigot? Lehet még vannak olyan dolgok amit te tudsz és én nem, na mind1, leírom az elérhetőségeim!

Elérhetőségeim:

Yahoo messenger: jegkocka123@yahoo.com
Skype: jegkocka96
Steam: Divix9606

L.Mate07 - 14 éve, 1 hónapja

Köszönöm !!! ez sokat segit !!! Te is csinálj videót ) kiváncsi lennék rá mit tudsz még

jegkocka - 14 éve, 1 hónapja

Jó videó, célratörő, de én neked mondok egy tippet! Sok konfigos ékezet nélkül irja az advertseket, és meg is mondom mért! Mert egyszerűen nem hozza ki a szerver az ékezetes betüköt! De én erre ismerem az orvosságot! Az a teendő, hogy az adverts.txt-t notepaddel nyissuk meg, beírjuk ékezetekkel a mondatokat, és majd elmentéskor ezt kett tennünk: Fájl/Mentés másként... / angolul File/Save as...

Mikor előjött a mentő ablak, akkor a neve a fájlnak marad, csak legalul a mentési típust Ansi-ról rakjuk át UTF-8-ra. Ha megvan elmentjük, és lám a szerver elő is hozza az ékezetes karaktereket!!