Keresés Kategóriák Kedvencek

Counter-Strike: Hogyan készítsünk új pályát a játékhoz?

Készítette: szavaricsi
2009. február 10. 21:08:15 - 29484 megtekintés
 • Egy Counter-Strike pálya összeállítása nem is olyan bonyolult mint gondolnánk. Könnyű, viszont hosszadalmas. A következő tippben az alapokkal kezdünk: falak, padlók, lejtők építésével.
 • Amire szükségünk lesz

  Countrer Strike Source
  Source SDK
 • Countrer Strike Source pálya készítése

  A Source SDK programot töltsük le a Steamen. Írjuk be, hogy Counters Strike Source, majd a Hammer editorra kattintsunk. A File/New-ra kattintva máris szerkeszthetjük a pályát. Az ablakokban a különböző nézeteket láthatjuk. Húzzunk egy téglalapot, ami a padló lesz. A Browse-zal állíthatunk be textúrákat. Kattintsunk rá a kiválasztott mintára.
  Menjünk a Camare toolra, a felülnézetben az egeret forgatva látni fogjuk az előbb lerakott padlót. Építsük meg a falat az előbbiek segítségével. Oldalnézetben tudjuk a tárgyak magasságát változtatni. Ha valami nem tetszik, CTRL+Z-vel törölhetjük az utolsó parancsot. A Selection toollal választhatunk ki egy tetszőleges tárgyat, amit módosíthatunk. Lejtőt is készíthetünk, alulról a második ikonra kell kattintani és levághatjuk a berakott tárgyat tetszőlegesen.
 • Címkék:

  cs sdk pálya szerkesztés source steam valve
S_martlus333 - 11 éve, 7 hónapja

Én nem kaptam olyat hogy Source SDK t a Steam on

jani960 - 13 éve

Aki nem tudná hol van: Nyisd meg a steamot, felül a "nézet" fülön menjetek a "Kellékek" menüpontra, majd alul keressétek meg a SourceSDK -t. Utána már le is lehet tölteni. De kínszenvedés lesz

leveskockaa - 13 éve, 8 hónapja

nekem se megy nem tom letölteni a Source SDK-t!!!

pls segítsetek mert sürgős

altman - 13 éve, 11 hónapja

hogy játszak is vele valaki tud segíteni??

altman - 13 éve, 11 hónapja

hogy lehet elinditani a mapot?