Keresés Kategóriák Kedvencek

Babakonyha - Almaszósz készítése 6 hónapos kortól

Készítette: babbago
2010. december 6. 15:49:47 - 4465 megtekintés
  • Most egy nagyon ízletes, babáknak tökéletes almaszószt fogunk készíteni, amit 6 hónapos kortól adhatunk a gyermeknek.
  • Almaszósz készítése

    Mossunk meg, majd szeleteljünk fel egy almát. Tegyük bele a párolókosárba. Párolás után már csak aprítani kell. A levet öntsük hozzá a végén.

  • Címkék:

    babakonyha főzés babareceptek babbago
SpectraL - 13 éve, 5 hónapja

Csak szimplan kellett egy oldal ahova feltoltheted es beagyazhatod a honlapodra?
youtube.com
Nekem nem tetszik a video.
Most azert,hogy almaszoszt keszitsen valaki ki venne egy ilyen gepet ?

Haliho2800 - 13 éve, 5 hónapja

Kedves Babbago!
Nincsen semmi probléma. Bizonyára azért engedték át a vidit, mert minden követelménynek megfelelt. Ez így is van rendjén! A videosmart sokszínűségéhez a te videód is éppen úgy hozzátartozik, mint a többi. Igazán nincs miért bocsánatot kérned. De tényleg! Csupán, mint ahogy írtam is, a kategória választásod nem volt szerencsés, az ÉN véleményem szerint. Nagyon sok sikert kívánok az oldaladhoz, és a további videóidhoz is.

babbago - 13 éve, 5 hónapja

Én még kezdő vagyok itt.... van egy babás oldalam, és kerestem egy helyet, ahová feltöltve a videókat be tudom "ágyazni" az oldalamba. Itt az tetszett, hogy legalább méretre tudom szabni a lejátszót, más beillesztések túl nagyok. Bocsánat, ha megsértettem valakit ezzel, a Videosmart szerkesztői átengedték, de ha lehet valahol "nem publikussá" tenni, szívesen megteszem, nekem az volt a fontos, hogy be tudjam tenni az oldalamba.. és ott igen, forgalmazom a gépet (bár évekig használtam is... ) de nem gondoltam, hogy ez bántó.. még egyszer bocsánat.
És köszi a családomra a jelzőt :-)

Haliho2800 - 13 éve, 5 hónapja

"Fal" recept, hogy reklámozhassunk egy gépet??? Hmmm... Érdekes. Inkább a háztartás rovatba tettem volna a helyedben. Pozitívum is van: Fiatal, életvidám családod van. Gratulálok hozzá!