Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: öreg, tönkrement fénykép kijavítása

Készítette: dddfotozas
2009. február 21. 10:53:48 - 22710 megtekintés
  • Ha a padláson, fészerben, fiók alján kopott, megrepedezett, fényképet találunk rokonainkról, nem kell róla lemondanunk, Photoshoppal kijavíthatjuk a hibákat.
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Régi kép feljavítása

    Nyissunk meg egy kopott fotót, hozzunk létre egy másolatot erről a rétegről, tegyük fekete-fehérré a Kép/Korrekció/Színtelenítéssel, állíthatunk a kontraszton is, ha nem megfelelő a kép. Az eszköz palettáról válasszuk a Klón eszkött (S billentyű), lágy peremet válasszunk, a hibás részeket ezzel az eszközzel másoljuk. Nyomjuk le az ALT billentyűt, ha megfelelő a választás, a bal egérgombot nyomjuk meg, és onnan fogjuk másolni a javításokat. Javítás után javíthatunk a színezésen, fényerőn és kontraszton.
  • Címkék:

    photoshop öreg kép javítás adobe képalkotás effekt
Verebbnok - 14 éve, 7 hónapja

Nagyon jok a videok...föleg ez nyügözött le!!!

imre93 - 14 éve, 9 hónapja

Healing Brush tool lal sokkal könyebb....... de mind1 5*

dddfotozas - 14 éve, 11 hónapja

Örülök, hogy segíthettem. sok türelmet és gyakorlást, meg felújított képeket.

aprojoci - 14 éve, 11 hónapja

Nagyon jó volt a videó.Pont azon gondolkodtam h milyen jó h magyarul mondod (gondolom azoknak jó akiknek magyar a PS) de kicsit lassabban kattintottál rá így elolvastam angolul h mire..
jó volt..
az egyetlen hiba hogy picit eltolódott az a kabát áthajtás így erővel a rossz oldalára akartad tenni a gombot.. azért nem akart oda illeni..
különben köszönöm öreganyám nevében is akinek a régi képei ki lesznek javítva..

dddfotozas - 15 éve, 1 hónapja

Hát erre mit mondhatok, hogy kösz a javításokat, akkor amikor ezt a videót csináltam (vagy egy éve) még a tudás elég hiányos volt, de sokat tanultam belőle ahogyan készítettem.