Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe After Effects CS3 tanfolyam 6. rész - Audio amplitude réteg

Készítette: 3asBakter
2010. augusztus 9. 21:53:33 - 4670 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe effektező szoftverét mutatom be. A hatodik részben az audio amplitude réteget ismertetem.
 • Amire szükségünk van

  Adobe After Effects CS3
 • Audio amplitude réteg használata

  Importáljunk be egy képet, készítsünk egy új kompozíciót. Rendeljünk hozzá egy zenét, bármilyen formátumú zenét használhatunk. A zenefálj hangerejét megnövelhetjük, ki-, és bekapcsolhatjuk a hangerőt a megjelent új ikon segítségével.
  A zene réteget jelöljük ki, majd az Animation / Keyframe assistant / Convert adio to keyframe-et aktiváljuk. A továbbiakban kövessük a videó utasításait.
 • Címkék:

  adobe after effects videó szerkesztés effekt grafika
rokland - 11 éve, 2 hónapja

én nem tudok betölteni zenét se meg videót se
mi a probléma?

k3l3m3n - 13 éve, 7 hónapja

Köszi a választ, habár a Windows7-es kissé hadilábon áll a Stereo Mixből történő felvétellel. Én úgy szoktam megoldani (igaz eléggé körülményes), hogy a mikrofon egy előerősítőbe megy, onnan a hangkártyába; a hangkártya külső, és USB-n kommunikál oda-vissza, továbbá van neki egy fülhallgató kimenetje. Ezt a kimenetet szoktam rákötni a laptop mikrofonbemenetére, és azzal veszem fel a kettőt egyszerre. Sajnos csak monóban, mert a laptop mikrofonbemenete valamiért a sztereó jelből monót csinál, de az a legkisebb gondom.

Csak kíváncsi voltam, te hogy csinálod.

attesz007 - 13 éve, 7 hónapja

Megoldodott a gyorsan lejátszodó hangok hibája.
A lejátszásnál, vagyis ahol le el lehet inditani a felvételt, ott van egy ilyen hogy Frame rate, és az 60 on volt, ami egy több mint kétszeres gyorsaságú lejátszási sebességet okozott.

attesz007 - 13 éve, 7 hónapja

Hello!
Van nekem egy kis gond
Amikor importálok egy hangoz/zenét és azt beillesztem egy kompozicióba és lejátszom nagyon gyorsan játsza le. 2 szeres gyorsasággal,,vagy talán még gyorsabban.
Mi lehet az oka ennek?
A kompozicíó 5 perces, előre azt hittem ez a gond, de még sem.

3asBakter - 13 éve, 8 hónapja

Szia k3l3m3n!
Ennél a résznél simán felvettem a videót a szöveggel, majd a szerkesztésnél aláraktam és hozzávágtam az eredeti zenét a videóhoz. A hetedik részben pedig egyszerűen bekapcsoltam a hangot és beszéd közben a hangszóróból halható zenét is felvette a program. A Camtasia Studio-ban valahogy megoldható, hogy a mikrofont és a program hangját is felvegye, de már nem emlékszem, hogy hogyan sikerült összehoznom.
Üdv 3as Bakter