Keresés Kategóriák Kedvencek

Rambo profilja

Rambo Regisztráció: 2007. október 30.
Megtekintett videók: 28 db
Saját tippek: 7 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

biglui - 10 éve, 8 hónapja

Szia kérés kicsit mérges vagyok magamra mert nem szoktam kéretlen leveleket kinyitni és nem szoktam
ismeretlen oldalon járkálni. DE most becsuszott és azt hiszem virust kaptam cserébe a kiváncsiskodásomért.
Tudnál segiteni vagy tippet adni a tőrlésére. Virus neve WIN 32/LOCK SCREEN AZN TROJAN. Már jőnéhány lehetőséget kiprobáltam de addig eljutottam hogy felfut a windoz 7 űdvőzől és aztán sőtétségbe borul minden. Persze irja ha fizetek kijavitja a hibát. Talán rendőrvirus de nem vagyok benne biztos mert az ősszeget euroban kéri és 48 orát adott rá ebből 24 elmult de nem tudom letőrőlni. Kérlek ha van javaslatod meg kőszőnném. Tisztelettel Biglui. E-mail cimem barat.sandor@citromail.hu.

sanyi970 - 12 éve, 3 hónapja

Hali.
Nem tudom tudsz-e segíteni nekem,de egy kérdést megér.
Egy programot keresek,ami pdf és egyéb írásos dokumentumokból képes mp3 és egyéb hangformátumokat készíteni.Nem tudom létezik-e ilyen progi egyáltalán.Ha igen,akkor a progi pontos neve érdekelne.Ha esetleg a letöltési oldal is van az nem baj,de a megszerzését már megoldom valahogyan.Sajnos csak magyarul tudok,így csak magyarul tudó progit tudok használni.
Köszi. csaó : sanyi970

lacmachine - 12 éve, 5 hónapja

Üdv!

Szeretném tesztelni én is ezeket a hamis antivirus programokat, egy virtual pc 2007 programmal. Kérlek tudnál adni erre az emailre(sutiman@itromail.hu) linkeket ahonnan le lehetne őket szedni?
Előre is köszönöm

Laloos - 12 éve, 10 hónapja

Helló!

Kérdésem lenne. Készítettem pár videót gyerekeimről, felraktam a gépre. WIN 7 van a gépen. Ki szeretném írni dvd formátumba. Na most a probléma az, hogy egy író sem hajlandó kiírni nekem. Azt írja ki, hogy média hiba. Az íróm jó nemrég vettem. Érdekes mert az újraírható dvd-t megírja és jpg és más formátumot is csak az avit és mpg-et nem. Próbáltam Codec-et is tölteni de ez sem segít. Mi lehet a baj? Vírus? SATA port hiba?
Előre is köszi a választ!

Painter - 13 éve, 11 hónapja

Helo!
Szeretnék tőled kérdezni. Mégpedig azt hogy hogyan lehet közösségi oldalon levő felhasználót levédeni (az oldalon lévő biztonsági beállításokon kívül ) mert ebből már adódott probléma, hogy családon belül egymás leveleit olvasgattuk ....és nem mindig jó lett a vége. Elvileg egy 12 számjegyű kóddal fel lehet törni minden felhsználót , és én ezt szeretném megállítani. Nemtudom tudnál e segíteni , vagy esetleg tudnál e ajánlani valakit aki tudna. Köszi !

lackopetra - 14 éve, 2 hónapja

Szeretnék kérdezni valamit hát ha értesz hozzá.Kaptam egy Lexmark P3120 nyomtatot de nincs hozzá telepítő lemezem és nem tudom hogy működik.Ajánlották hogy töltsem le a Lexmark Magyarországról Driverupdater multilang programot letöltöttem feltelepítettem és nem tudom mit csináljak . Próbáltam nyomtatni de nem nyomtat és nem is skennel..Nagyon megköszönném ha tudna segíteni.Ha válaszol kérem a lackopetra@t-online.hu

olatomi - 14 éve, 2 hónapja

Szia ! Nekem olyan gondom lenne hogy tettem fel autós játékot(race driver)és azt irja ki hogy a starforce leblokkolja.Hogy lehet ezen segiteni?

milka48 - 14 éve, 12 hónapja

hogyan tudom magyarra visszaállítani a torrentet?