Keresés Kategóriák Kedvencek

Windows 7: Tűzfal ki- és bekapcsolása

Készítette: Steve-O
2009. február 4. 08:20:37 - 17047 megtekintés
  • A tűzfal beállításait a korábbi Windows verziókhoz képest egy kicsit átvariálták a Windows 7-ben. Most a tűzfal ki- és bekapcsolásának módját nézhetjük meg.
  • Amire szükségünk lesz

    Windows 7
  • Tűzfal ki- és bekapcsolása Windows 7-ben

    Menjünk a Start menünél a Control panelt nyissuk meg, ott a Windows Firewallra kattintsunk. Ha ez nem látszik, az All Control Panel Itemsre kattintva előhozhatjuk a többi funkciót. A tűzfalra kattintva az aktuális beállításokat láthatjuk, de a kikapcsoló gomb nem látszik. A bal oldali menüsornál a Turn windows firewall on/off gombra kattintva találhatjuk meg a tűzfal bekapcsolási, illetve kikapcsolási funkcióját. Ott mindenképpen a legalsó funkciót válasszuk ki. Ha ezt leokézzuk, egy figyelmeztetést láthatunk, és ilyenkor automatikusan megjelent egy visszaállítási lehetőség.
  • Címkék:

    windows windows 7 microsoft office tűzfal
ember1131999 - 11 éve, 3 hónapja

Köszi a videó-t

freshminit - 15 éve, 3 hónapja

hali, az lenne a kérdésem hogy érdemes így a bétára átváltani? vagy ne pazaroljak rá DVD-t. A választ előre is kösz (most vista van)

krissz - 15 éve, 3 hónapja

Hello. Jó videó, én arra lennék kíváncsi, hogy a rendszervisszaállítási pont készítést, hol lehet kikapcsolni. Válaszod előre is köszönöm.