Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szerezzük vissza bezárt programjainkat a GoneIn60s program segítségével?

Készítette: Fallout
2009. november 15. 02:10:24 - 2665 megtekintés
 • Mindenkivel előfordul, hogy néha mellékattint. Igazán nagy problémát ez akkor jelent, ha egy fontos dokumentumot, vagy böngészőablakot zártunk be akaratunkon kívül. A GoneIn60s nevű ingyenes, 205KB méretű, telepítést sem igénylő program erre a problémára próbál megoldást nyújtani. Használatával - az alapbeállítások mellett - egy percen belül visszaszerezhetjük ezeket a programokat, ablakokat, általában adatvesztés nélkül. Parancsikonját az Indítópultba másolva a Windows bejelentkezésekor automatikusan elindul. Windows XP alatt mutatom be a program működését, de elvileg Windows 7 alatt is működik.
 • Amire szükségünk lesz

  GoneIn60s
 • A GoneIn60s használata

  A GoneIn60s nevű ingyenes, 205KB méretű, telepítést sem igénylő program erre a problémára próbál megoldást nyújtani. Használatával - az alapbeállítások mellett - egy percen belül visszaszerezhetjük ezeket a programokat, ablakokat, általában adatvesztés nélkül. Parancsikonját az Indítópultba másolva a Windows bejelentkezésekor automatikusan elindul.

  Windows XP alatt mutatom be a program működését, de elvileg Windows 7 alatt is működik.

  Keressünk rá a programra, töltsük le, indítsuk el. A program segítségével újra el tudjuk indítani az akár véletlenül bezárt programokat és folytathatjuk a munkát.
 • Címkék:

  gonein60s windows program ingyenes
Morzan - 14 éve, 6 hónapja

kössz! 1 órára állítottam a visszaállítását!

Hajdu_M - 14 éve, 7 hónapja

Ez korrekt! Már használom is! Köszi az ötletet!

Fallout - 14 éve, 7 hónapja

Megjegyzés: előfordulhat a böngésző használata közben, hogy ha becsukunk egy oldalt, rövid idő múltán az egész program bezárul. Ilyenkor megoldás lehet, hogy a még nyitott lapokra F5-öt nyomunk, vagy az Újratöltés gombra kattintunk. Megoldás lehet még a "Kill windows" beállítás tiltása is, de ezzel kissé megnehezíthetjük a saját dolgunkat. (Mivel hasonló gonddal olyan is találkozott, aki ezt a kis segédprogramot nem használja, így nem állítható, hogy biztosan ez felelős ezért.)