Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan konvertáljuk át videóinkat PSP formátumra?

Készítette: silstar
2008. július 9. 23:13:42 - 17241 megtekintés
 • Az alábbi tippben bemutatjuk, miképp lehet átkonvertálni avi, wma, stb. típusú videó fájljainkat olyan formátumba, hogy rá tudjuk tenni a PSP-nkre.
 • Amire szükségünk lesz

  videófájlok
 • A konvertálás

  Írjuk be a Google-be: psp video 9, majd a legfelső linkre kattintsunk rá, töltsük és telepítsük a programot. Indítsuk el a programot.
  A Convert menüpontra kattintsunk, alul látunk egy mezőt, ahol ki tudjuk választani a konvertálni kívánt fájlt. A következő ablakban tudjuk megadni a videó tulajdonságait, a formáját, méretét, minőségét, és, hogy mennyi ideig tart, amíg átkonvertálja. A Next gombra kattintva el is indíthatjuk a konvertálást. Minél jobb minőséget állítunk be, annál tovább fog tartani.
  Menjünk a dokumentumokra, létrehozott egy olyan könyvtárat a program, ahova a konvertált videókat helyezi. Csatlakoztassuk a psp-t. És gyakorlatilag el is készültünk.
 • Címkék:

  szórakozás psp playstation sony konvertálás
dadada4 - 13 éve, 4 hónapja

Ja!kell hozzá PSP!Másklépp hogy tennéd rá a videót?

Bence08 - 14 éve, 4 hónapja

Hi! Sokat segítettél ezzel a vidivel és örömmel látom, hogy WOW-ozol:P
Köszi!

Baltincs - 15 éve, 1 hónapja

Minden hova??? Egyszer írtam le, boccs...nemértem mibajod...

Warfront - 15 éve, 1 hónapja

Nekem már kb. 3 éve van pspm nem tudom most neked miért kell leírni mindenhova hogy kapsz karácsonyra! Örülj neki mert am jó dolog Használd egészséggel és létszi ne írd le többször

silstar - 15 éve, 5 hónapja

Ami jó arra kiadok pénzt .) de mondjuk egy Empire Earth 3 ra nem adnék ki egy Ftot se Ezzel nem akarok megbántani semmi Empire Earth3 fant