Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan kezeljünk egyszerre több fiókot az Outlook Expresszel?

Készítette: nyullabsheriff
2008. augusztus 20. 07:51:38 - 8097 megtekintés
 • Lehet, hogy már sokan ismerik, de nem alkalmazzák az alábbi beállítást Outlook Expressben. Most bemutatjuk, miként is lehet egyszerre több fióknak egyetlen gombnyomással megnézni a leveleit.
 • Amire szükségünk lesz

  Outlook Express
 • POP3, SMTP, stb.

  Tegyük fel, hogy van több e-mail fiókunk. Kattintsunk a bal felső résznél az Eszközök/Fiókokra. Kattintsunk a Levelezés fülre, majd a Hozzáadás/Levelezés gombra. A Megjelenített név mezőbe tetszőlegesen írjunk be bármit, ez fog megjelenni névként, ha elküldünk egy levelet. Adjuk meg az e-mail címünket, majd a következő ablakon a beérkező és kimenő levelek kiszolgálóját kell megadni. Ezt a saját e-mail fiókunkban tudjuk megnézni, a beállítások résznél meg lehet találni. Ha esetleg a kimenő levelek kiszolgálója nincs megadva, kérdezzük meg a szolgáltatónkat erről. A következő oldalon a Fióknévnél a Megjelenített név fog megjelenni. Írjuk be a jelszavunkat is. Ezzel meg is vagyunk, a főablakban látszik is az új fiók neve. Adjuk hozzá a többi e-mail elérhetőségünket is. Már csak a levelek letöltése következik.
  Levelet is egyszerűen küldhetünk, megadjuk a címzett e-mailjét, a tárgyat és megírjuk a levelet. A feladó résznél kiválaszthatjuk, melyik e-mail fiókunkról küldjük el a levelet.
 • Címkék:

  outlook express xp e-mail windows
adam887 - 7 éve, 11 hónapja

Igen
A gmail esetén. Engedélyezze a pop vagy imap kiszolgálót. Ezt a fiókok és átirányítás alatt találja.
Majd a következőket kéri a program. Név:Itt az Ön nevét kell megadni. E-mail cím:Itt az Ön e-mail címét kell megadni. Ezután adja meg, hogy melyik típusú kiszolgálót engedélyezte. imap esetén:imap.gmail.com. pop esetén pop.gmail.com majd ezután jön a fióknév és a jelszó.Ezzel be is fejezte a varázslót.
Ezután kattintson a tulajdonságok gombra kiválasztva a fiókot és a kiszolgálók fül alatt pipálja ki a kiszolgáló hitelesítést igényel, majd adja meg bejővő imap 993 és kapcsolja be a kapcsolat ssl titkosítást igényel jelölőnégyzetet és a kimenőnél kapcsolja be a kiszolgáló titkosítás igényel és írja be a 465-üt kimenő portnak, ugyanez pop esetén A bejövő 995-ös port a többi ugyanaz.

leliki - 12 éve, 2 hónapja

Én az Outlook Express ablakait szeretem használni, ezért a gmail leveleimet is ebben akarom kezelni, IMAP segitségével.
Erre létezik oktatóvideo? Vagy részletes algoritmusos leirás? Kérdező: leliki@freemail.hu

egyuri - 14 éve, 5 hónapja

Köszi a segitséget GOLDENWOLF!!!

Goldenwolf - 14 éve, 5 hónapja

Hello egyuri!
Ha a kukát is használni akarod akkor használj IMAP-ot. Ha persze van ilyen a freemail-nél. Akkor mindegyiket látod majd.

nyullabsheriff - 14 éve, 5 hónapja

Szívesen!
Én is köszönöm hogy tájékoztattál erről!
Így van küldeni kell egy mail-t és ők megírják!
Mint ahogy a videomban mondtam hogy sokan nem adják meg az SMTP-t!
Persze ezt nem tudtam, de örülök hogy sikerült ezt a problémát megoldanod!