Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan kérjünk automatikus e-mailt, friss torrent megjelenésekor?

Készítette: ZeroCool.hu
2008. július 22. 23:41:45 - 8332 megtekintés
 • Az igencsak népszerű torrent csatornákat nem is annyira egyszerű figyelni, mivel iszonyat sok van belőlük. Könnyítsük meg életünket némi automatizmussal!
 • Amire szükségünk lesz

  e-mail cím
 • Az rss használata

  Nyissuk meg a Google-t, írjuk be: rss to email. Jó pár találatot kapunk, ezek közül válasszuk most a www.sendmerss.com-ot. Némelyik ilyen weboldal egy idő után megszűnik, ilyenkor keressünk rá egy másikra, mindig fogunk találni újat ebben a témakörben.
  Nyissuk meg a weboldalt, majd nyissuk meg azt a torrentoldalt, aminek a tartalmát szeretnénk figyelni. Megtehetjük azt is, hogy pl. egy teljes rss kategóriát figyelünk, de az annyira nem szerencsés, mert egy publikus oldalnál napi több száz levelet is kaphatunk.
  Tegyük fel, hogy Prison Break rajongók vagyunk és a legújabb epizódokról szeretnénk minél hamarabb értesítést kapni. Írjuk be az oldal keresőjébe, hogy: prison break, és láthatjuk, hogy külön erre is lehet rss-t generáltatni az oldallal. Ha rákattintunk az rss ikonra, a találatokat fogjuk megkapni, másoljuk ki ezt a címet, majd a sendmerss oldalon az első mezőbe másoljuk be ezt a címet, az Add A Feed résznél, majd adjuk meg az e-mail címünket. Az e-mailben kapott megerősítésben kattintsunk a linkre, láthatjuk, hogy aktiváltuk a keresést. Az alatta lévő gombbal hozzáadhatunk még több keresést.
  De akár a videosmart oldalon is figyelhetjük bármelyik feltöltő videóit, amihez csak annyit kell tenni, hogy rákattintunk a felhasználó adatlapjára és az ott látható rss lehetőségre kattintva ugyanúgy hozzáadhatjuk az előző módszerrel a keresést.
 • Címkék:

  torrent warez letöltés sorozat download e-mail
DjCsabi - 13 éve, 11 hónapja

3x bannoltak bithumenrol 1et csalásért, másik 2-t azért mert dupla akkom volt

imre93 - 14 éve, 9 hónapja

Én mradok a Piratebay nél meg az ncore.cc nél a mininova is jó!

Salbee - 14 éve, 10 hónapja

Reggelj be egy jó torrent oldalra és ott minden új rajta van!!Ennyi az egész

ZeroCool.hu - 15 éve, 3 hónapja

A Web Developer Toolbar-ra gondolhatsz.

Rodney - 15 éve, 3 hónapja

Hallod Zero milyen toolbar van a firefoxodba amelybe ezek vannak irvaisable,Cookies,CSS stb??