Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan hozzuk elő a konzolt Valve játékoknál?

Készítette: Textmanus
2008. július 9. 08:21:00 - 24719 megtekintés
 • Az alábbi tippben a Counter Strike Source segítségével bemutatjuk, miként lehet a konzolt egyszerűen előhozni és alkalmazni.
 • Amire szükségünk lesz

  Valve játék
 • A konzol előhozása

  Néha akadályokba ütközünk, ha pl. olyan Valve játékot indítunk el, mint a Counter Strike Source. Ezt a játékot optimalizálni kell a konzolból a laggolások kiküszöbölésére. Jelentkezzünk fel egy szerverre, de ha csatlakozni szeretnék, előfordulhat, hogy disconnected hibaüzenetet kapunk, és állítsuk át a rate-ünket 20ezerre.
  Jelöljük ki a Games mappánkban a játékot, majd az Options menüpont, Set Launch Options-re kattintsunk. A mezőbe írjuk be: -console, okézzuk le és máris elindíthatjuk a játékot. Másik mód, hogy létrehozunk egy parancsikont és az asztalon lett egy CSS ikonunk. Az ikonra kattintva hozzuk elő a tulajdonságait jobb klikkel a cél mezőnél írjuk be a végére egy szóköz kihagyással: -console. És tölthetjük a játékot.
  A megjelenő ablak a konzol. Ha beírjuk, hogy rate 25000, máris felcsatlakozhatunk a szerverre. De más beállításokat is alkalmazhatunk.
 • Címkék:

  console valve steam counter-strike: source counter-strike google
CsLoki - 12 éve, 6 hónapja

ha valaki tudna segíteni pls adjon 1 skype címet vagy ts

pvt.malarky - 13 éve, 8 hónapja

kicsit béna vok ebben ezért segítséget kérnék a properties-nél nála csak ennyi van choose icon és change most hogy tovább?

jani960 - 13 éve, 11 hónapja

Ha azt akarod, hogy a célkereszted egérkaki méretű legyen írd be a console -ba hogy: " crosshairscale 9999999 ". Ha kisebb a célkereszt jobban eltudod találni az ellenséget. Amúgy mióta a CSS -re lett ez a frissítés én azóta nem játszom vele.

asdvoknoob - 14 éve, 4 hónapja

inkább add nekem XD

asdvoknoob - 14 éve, 4 hónapja

"az opciókba? vagy hol a rákba?" XD nagyon komoly grat :P