Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csináljunk karácsonyi pirítóst reggelire?

Készítette: aniCO
2008. november 9. 13:44:18 - 9795 megtekintés
 • Karácsony reggelén nagyon gyorsan elkészíthető, ötletes, alkalomhoz illő reggelit készíthetünk. Bárki könnyedén el tudja készíteni!
 • Amire szükségünk lesz

  kenyér
  karácsonyi forma
 • Pirítós mintával a közepén

  Négyszögletes kenyér kell a karácsonyi pirítóshoz, keressünk a boltokban megfelelőt az elkészítéshez. Fogjuk a karácsonyi mintákat, és nyomjuk rá a kenyérszeletekre, hogy benne maradjon a forma. Csináljunk olyat is, ahol a formát teljesen belenyomjuk a kenyérbe, és szedjük ki a formát a kenyér közepéről. Tegyük a kenyeret a pirítóba, és pirítsuk meg a kenyereket. Figyeljünk arra, hogy a lyukas közepű kenyérszeleteket rövidebb ideig kell pirítani.
 • Címkék:

  karácsony karácsonyfa ünnep ajándék ötlet pirítós pirított kenyér reggeli
Speedster2009 - 14 éve, 3 hónapja

Megcsináltam,és divatos reggeli volt!

zsb - 15 éve, 5 hónapja

off:Nem maradiságból írom, csupán nem volt időm jobban szemügyre venni az oldalt. Így első ránézésre szép lesz. Viszont a régi -szuverén véleményem szerint- letisztultabb, átláthatóbb. De gondolom ez csak megszokás kérdése... Szerintem egy "design-váltó" nem lenne rossz ötlet, sőt a kivitelezése sem bonyolult... Persze itt mérlegelni kell azt, hogy az új funkciók milyen határokba ütköznek különböző designoknál.
Végül: Azért még kompatibilitási problémák vannak az új látványelemekkel kapcsolatban. Viszont így összességében véve szép lesz, a végső szót úgyis a használhatóság határozza majd meg. További sok sikert a munkához!

on: Jó tipp!

hgabor - 15 éve, 5 hónapja

nagyon király ez az uj design az oldalon!!

torand - 15 éve, 5 hónapja

Húha!
Nagyon éhes lettem.