Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan archiváljuk illesztőprogramjainkat a Double Driver programmal?

Készítette: cbs362
2010. július 11. 20:36:17 - 3351 megtekintés
 • Ha rendszerünk újratelepítése után 5 perc alatt le akarjuk tudni a driverek telepítését pár kattintással ahelyett, hogy órákon keresztül keresgélnénk a telepítő CD-ket, akkor ez a program hasznunkra lesz.
 • Amire szükségünk van

  Double Driver
 • Hogyan archiváljuk illesztőprogramjainkat?

  Keressünk rá a double driverre, majd töltsük le, csomagoljuk ki a fájlt. Futtassuk rendszergazdaként az exe fájlt.
  A Backup gombra kattintsunk, majd a Scan Current Systemre, ami megjeleníti a használt driverjeinket. Alapértelmezésben pipát láthatunk ott, amit nem a Microsoft gyártott. Válasszuk ki a drivereket, majd a módot is, miképp szeretnénk archiválni.
  A Locate backup gomra kattinva nézhetjük meg a mentésünket. Válasszuk ki amit vissza szeretnénk állítani, a visszaállításhoz lesz szükségünk admin jogokra.
 • Címkék:

  doube driver illesztőprogram biztonsági mentés
laszlo17 - 3 éve, 1 hónapja

igazán jó ez a videó csak arra nem derül fény hogyan lehet frissen telepített rendszerre át vinni a hiányzó drivereket,nem ajánlja fel, a másik meg hajtót ,szépen el is mentette, meg is van minden csak éppen az új rendszeren nem tudom használni,nem találom az alaplaphoz adott lemezt,ezért kellene

belfi1964 - 11 éve, 3 hónapja

Túl sok mindent nem tudok hozzá fűzni , megcsinálja a mentést ,megjelenik egy ablak ,idézem "Creating Sfx.... Please vait" Majd rögtön "A (z) Double Driver GUI Application hibát észlel ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézést kérünk" és a szokásos szöveg az adatokról és a hibajelentés küldéséről.Két gépre is feltettem mind a kettőnél ez a helyzet.
Üdv belfi.

cbs362 - 11 éve, 3 hónapja

Nem tudom, ha leírod, mi a hiba, akkor esetleg tudok valamilyen javaslattal szolgálni. Nálam nem fordult elő ilyen, de ha leírod, akkor utánanézek, és megpróbálok rájönni, mitől lehet.

Üdv

belfi1964 - 11 éve, 3 hónapja

Hali!A program tényleg nagyon jó csak van vele egy kis gond! Amikor a kijelölt drivereket exe.-ként akarom menteni akkor ,(bár megcsinálja )hibajelentéssel leáll. Van erre valami megoldás?
Üdv belfi!