Keresés Kategóriák Kedvencek

Hasznos Firefox kiegészítések: Videók letöltése

Készítette: excore
2009. július 10. 08:53:11 - 17841 megtekintés
 • Az alábbi tippben egy videóletöltő programot ajánlunk, ami segít gyorsabbá és egyszerűbbé tenni kedvenc videóink letöltését.
 • Amire szükségünk lesz

  internet
 • Videók letöltése Youtube-ról

  Elsősorban természetesen a YouTube-ra tervezték, de akárhonnan le tudja szedni a videót. Nekünk csak hátra kell dőlnünk és élvezni a videókat a saját számítógépünkön mindenféle betöltés nélkül, bármikor.
  A download helper nevű program már a videó mellé berakja a gombokat, illetve az oldalon található összes letölthető videófájlt összegyűjti és máris letölthetjük.
  A böngészőbe írjuk be: download helper, majd az első találatra, majd telepítsük az alkalmazást, és indítsuk újra a böngészőnket.
 • Címkék:

  youtube firefox letöltő videó kiegészítő download
pisti200 - 14 éve, 5 hónapja

Sziasztok!Aki tudja hogyan kell letölteni az MTV Videótárából az írla meg a következő e-mail címre:
pisti200@gmail.com
Előre is köszi.

excore - 14 éve, 7 hónapja

ez nem igaz, ez azt tölti le amilyen a file alapból.. és mivel az interneten valamire is adó oldalak flv-t használnak, ezért azt tölti le.. amúgy meg.. a kicsit jobb minőségűek már mp4 formátumban vannak a YT-on is.

ppetyusz - 14 éve, 7 hónapja

ezt én is ismerem.1 bajom van vele hogy flv-be tölt le mindent és ezt utólag kell konvertálni.viszont ha nem a youtube-ról akarsz letölteni akkor csak ez az 1 programmal tudsz letölteni,esetleg letöltésvezérlőkkel.köszi a videót!

bogi1000 - 14 éve, 7 hónapja

ingyenes a program letőltése?

alfonz - 14 éve, 9 hónapja

Ezzel bárhonnan letudsz tölteni videót, és ez a lényeg.