Keresés Kategóriák Kedvencek

DivX, XviD videók konvertálása asztali DVD-khez

Készítette: Robogo8
2009. június 21. 10:08:42 - 39553 megtekintés
 • Az alábbi tippben azt mutatjuk meg, miképp lehet videóból kinyerni a zenét a lehető legegyszerűbb módon.
 • Amire szükségünk lesz

  Win avi converter
 • DVD konvertálása

  Írjuk be a keresőbe: win avi converter. A harmadik találatnál töltsük le a programot, majd telepítsük (http://www.free-codecs.com/download/WinAVI_Video_Converter.htm). A programot megnyitva válasszunk ki egy tetszőleges filmet, adjuk meg a könyvtár nevét, a célformátumot, és máris kezdődik a konvertálás.
  Nero-ban válasszuk a DVD-t, majd fájl írása, adjuk hozzá a ts fájlokat és máris ki lehet írni DVD formátumba a konvertált fájlokat.
 • Címkék:

  divix dvd converter asztali lejátszó dvd lejátszó
PatrikPotocsni - 13 éve, 3 hónapja

WinAvi serial
name: mindegy mit irsz

monguz1 - 13 éve, 4 hónapja

minek! Ha xvid-et nem játszik a dvd lejátszó egyszerűen fogom és mpeg4-be konvertálom ezt a fájlt már felismeri minden divx-es lejátszó ,erre a célra megfelel pl az Any videó konverter ami ráadásul ingyenes is és magyar nyelvű.

era75 - 13 éve, 8 hónapja

Elöször is köszi szépen a segitséget,de ha tudsz megoldást hogy a comvertált film közepén ne legyen kiirva a program web cime....köszi elöre is....

Robogo8 - 14 éve, 8 hónapja

Kell adni neki serialt aztán jó is

kac5amar - 14 éve, 8 hónapja

Csak az a baj, hogy amikor lejátszod a videót a kép közepére betesz egy szöveget, ami azt írja, hogy leveheted onnan 29.95 dollárért! És nagyon zavaró, úgyhogy nem ajánlott ez a progi, max ha megveszed:S