Keresés Kategóriák Kedvencek

Cheat Engine program használata részletesebben

Készítette: atlasy
2009. november 6. 16:45:48 - 59953 megtekintés
  • Ha elakadtál egy játékban, a Cheat Engine nevű csaló-programmal továbbjuthatsz bármiben, amit az alábbi tippben részletezünk.
  • Amire szükségünk lesz

    Cheat Engine
  • Cheat Engine program használata

    A programmal átírhatjuk a játékokban a számokat, a játék sebességét is megváltoztathatjuk. Nyissunk meg egy játékot a programban. Írjuk át az értékeket tetszés szerint. Akár el is menthetjük a beállított értékeket.
  • Címkék:

    cheat engine program spider fekete özvegy video videosmart
plazmawq - 10 éve, 11 hónapja

ez nem möködik transformicén

hosszu93 - 11 éve, 2 hónapja

hello ez a progi online jatekokra is jo??pl:a top eleven nevu jatekhoz?

match - 12 éve, 5 hónapja

ha a gameguard eszleli a cheat engin -t online jateknal mit lehet tenni ellene ? Tudom hogy masok is hasznaljak de nem aruljak el hogyan

lexa3002 - 12 éve, 10 hónapja

nem azért de hangtorzitó programal beszél :XDDDD

kispopey - 13 éve, 5 hónapja

Gondolkozzatok már egy kicsit, vagy legalább olvassatok vissza! Egy single player játékban a te géped a "szerver", tehát az adatok a te gépeden tárolódnak, ezért lehet őket átírni. De teljesen más a helyzet, ha egy online játékról van szó, példa kedvéért legyen ez a Cabal nevű mmorpg. A Cabalban te kapcsolódsz rá a szerverre, amit internet segítségével tudsz elérni. Ez azt jelenti, hogy nem a te géped a szerver, ebből meg az következik, hogy ott nem tudsz átírni (szinte) semmit. Ha a cabalban átírod a pénzt, lehet hogy megváltozik egy kis időre, de csak az fog megváltozni amit látsz. A szerveren ugyanaz az érték marad meg, ezért nem lehet átírni multiplayer játékokban (szinte) semmit.
Tehát ezt a módszert csak single player játékban tudjátok használni.
A másik meg az, hogy lehet használni böngészős játékban is, de csak ha nem szerveres játékról van szó.(Shakes and Fidgetnek saját szervere van). Megtudod változtatni egy flash alapú NEM multiplayer játékban is az értékeket, de elmenteni nem tudod, mert ha frissítesz, akkor a cheat engine elveszti az adatokat, és újra kell rá kapcsolódni!( a böngészőre)
Ennyi, remélem elég érthető volt.
Atlasy, ha valamit rosszul írtam, akkor kérlek javíts ki!