Keresés Kategóriák Kedvencek

Telepíthető alkalmazás készítés NSIS program segítségével

Készítette: csabike2
2010. május 16. 22:08:47 - 5673 megtekintés
  • Telepíthető alkalmazások készítését mutatom be a NSIS nevű program használatával.
  • Amire szükségünk lesz

    számítógép
  • Telepíthető alkalmazás készítés NSIS program segítségével

    Először hozzunk létre egy zip fájlt, a program zipből tud telepíthető alkalmazást készíteni. Töltsük le és telepítsük az NSIS programot. Indítsuk el a programot, majd installer based on zip file-ra kattintsunk, az open segítségével nyissuk meg a zip fájlunkat, majd kattintsunk a Test gombra. Ezután telepítsük a programot. A program hátránya, hogy Start menüből nem érhetjük el.
  • Címkék:

    alkalmazás program NSIS windows
csabike2 - 14 éve

Figyi:
Eze a progi nem arra van hogy olyan progikat amiket amúgy is le éehet tölteni azokat telepítsd fel,csomagold be majd csinálj exe-t belőle.
Ez a progi arra van ha esetleg saját magad fejlesztesz egy progrogramot,akkor nem kell bonyolult talapítést írnod,ez segít.

noa87 - 14 éve

Ennek semmi értelme! Ennyi erővel simán telepíted a progit egy EXE-ből. Ha meg ezt használom,akkor még progit is kell feltelepíteni, meg felrakni a WinRAR-t,hogy ZIP legyen belőle. Ennek akkor van értelme,ha több programot egyszerre lehetne vele telepíteni. Ilyet lehet vele?

noa87 - 14 éve

Nem feltelepített programokat is lehet ezzel telepíteni?

doszika - 14 éve

Már rájöttem télleg nagyon jó videó csinálj még ilyeneket!!!!!!!!

doszika - 14 éve

Nagyon jó kis program örülök ennek mert igy ha más gépre akarom vinni akk csak csinok 1 ZIP fájlt és kész... De lenne 1 kérdésem: ezt a NSIS progit szükséges azon a gépen ahol telepíteni akarjuk??