Keresés Kategóriák Kedvencek

iWiW: Tippek videón alkalmazás telepítése és használata

Készítette: ZeroCool.hu
2009. május 23. 10:31:07 - 9392 megtekintés
 • A közelmúltban elindult az egyik legismertebb közösségi portál,az iWiW alkalmazások nevezetű szolgáltatása. Itt már a VideoSmart alkalmazása is elérhető, a Tippek videón!
 • Elkészült a Tippek videón alkalmazás

  Ha minden igaz, és hihetünk a hazai statisztikáknak, akkor valószínűleg te is részese vagy az iWiW közösségi weboldalnak. Így talán már értesültél róla, hogy nemrégiben elindult az alkalmazások nevű szolgáltatás, melynek köszönhetően külsős cégek, csapatok speciális fejlesztéseket tehetnek be az iWiW rendszerbe. A VideoSmart.hu-nak is elindult az első alkalmazása, mely a Tippek videón nevet kapta. Lássuk, hogy ez pontosan mire jó, hogyan kell telepíteni és használni.
 • Belépés és telepítés

  Lépjünk be saját hozzáférésünkkel az iWiW-re, és a felső menüsorban keressük ki, majd kattintsunk rá az Alkalmazások menüpontra. Ha épp nem a kiemelt alkalmazások között van, akkor keressük ki a listából a Tippek videón alkalmazást, majd erre is klikkeljünk. Itt bejön egy bevezető kép, és - mint minden más alkalmazásnál - ennél is el kell fogadni a jogi nyilatkozatokat. Ugyanitt beállíthatjuk, hogy milyen eseményeket engedünk az alkalmazásnak.
 • Ismerkedés a felülettel

  Ahogy elindult az alkalmazás, azonnal láthatjuk a legfrissebb videótippeket. Ezek megegyeznek azzal, amik a VideoSmart.hu oldalon kint vannak, tehát tökéletesen naprakészek lehetünk tippek tekintetében. A felső menüsorban kiválaszthatjuk, hogy mely specifikus kategóriát akarjuk megtekinteni. A harmadik menüpontban tekinthetjük meg a Kedvenc videóinkat, melyeket egyenként, a videóra kattintva vehetünk fel a listánkra. Ezt követi az Ezt nézik menüpont, ahol ismerőseink kedvenceit szemlélhetjük meg. Végül, de nem utolsósorban a Népszerű tippek menü árulkodik arról, hogy a VideoSmart.hu nézői mely videótippeket kedvelik leginkább. Természetesen a keresőt is használhatjuk az iWiW-en belül, a találatok azonnal megjelennek, és meg is nézhetjük az összeset.
 • Funkciók és lehetőségek

  Az alkalmazás alján találhatunk három fontos gombot. A Regisztrációval csatlakozhatsz a VideoSmart.hu csapathoz, a Videó feltöltéssel az általad készített tippvideókat publikálhatod, míg az Ajánlás ismerősnek gombbal magát az alkalmazást tudod népszerűsíteni az iWiW rendszeren belül. Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen minél többen nézik meg a tippeket, annál szívesebben csinálnak majd a készítők folytatásokat! Tehát ne feledd, küldd tovább az alkalmazást, vagy akár egyenként a videókat ismerőseidnek, hogy minél többen tanulhassanak a mindennapi életről videón!
 • Címkék:

  iWiW barátok ismerősök család közösség tippek videó alkalmazás
JInging - 14 éve, 9 hónapja

Jó video 5* am ott volt a videóm de jó már nekem

korinho23 - 14 éve, 10 hónapja

Zero ! ő War*z -ra gondolt. Az oldal pedig tiltja az Illegális dolgokat!
Szóval hagyagoljuk a War*z témát!

sanyi808 - 14 éve, 11 hónapja

zerocool neked van valami elérhetőséged pl.skype msn stb.

birobobi - 14 éve, 11 hónapja

szie megtudod adni azmsned? az enyém: szddavid2@hotmail.com előre is köszi

ZeroCool.hu - 14 éve, 11 hónapja

Köszi Milyen filmre gondolsz egyébként? A VideoSmartról hogyan lehet letölteni?