Keresés Kategóriák Kedvencek

arpas profilja

arpas Regisztráció: 2012. november 14.
Megtekintett videók: 84 db
Saját tippek: 84 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

ragzol - 10 éve, 3 hónapja

Kedves Árpás Attila!

A suliaweben.hu weboldal üzemeltetőiként izgalmasnak találjuk az Ön által készített videókat. Szívesen elhelyeznénk ezek közül jó néhányat oldalunkon, ha nincs ellenére (akár egyszerű beágyazás révén is), illetve felvennénk Önnel a kapcsolatot az esetleges szorosabb együttműködés tárgyában is. Ha nyitott az együttműködésre, kérjük írjon nekünk a suliaweben@gmail.com címre.

Üdvözlettel:
Ragula Zoltán
Esély a Tudásra Alapítvány

arpas - 10 éve, 7 hónapja

Köszönöm szépen a felkérést, megtiszeltetés számomra. A videókat azzal a céllal készítettem, hogy diákjaimnak megkönnyítsem a matematika tanulását. Azzal hogy több emberhez jutnak el ezek a videók, csak megerősíti az elsődleges célkitűzést.
Esetleg tudom ajánlani, hogy a YouTube-on keressen rá a O© Samu Mihalj felhasználóra (iskolám). Ott ezek a videók HD minősében is megtalálhatóak.

Tisztelettel
Árpás Attila

Korrepetalas.org - 10 éve, 7 hónapja

Kedves Arpas!

Nagyon tetszenek a tananyagok, amiket feltölt. Ha nem bánja, akkor (természetesen a szerző megjelölésével) feltesszük őket a www.korrepetalas.org oldalra. Szeretném megkérdezni, hogy nem bánná-e, ha a videóit szépen lassan feltöltenénk az oldalunkra, természetesen megjelölve, hogy az Öné. Így a nézettsége és az Ön ismertsége is nőne, miközben a honlapunkat felkeresőknek is megfelelő tananyagot tudunk átadni. Ez mindkettőnk számára hasznos lenne úgy gondolom. Ide kattintva láthatja, hogy pontosan mire is gondoltunk.

Arra is gondoltunk, hogy a feltöltött videók alá megjegyzésként odaírnánk egy linkkel, hogy a videót szponzorálja a www.korrepetalas.org oldal. Így ha a kereső robotok (pl. google) valamilyen keresésre az oldalunkat adja eredményül, akkor az Ön videóját is megjelenítheti a találatok között.

Harmadszorra pedig engedje meg, hogy meghívjam a Korrepetalas.org videosmart klubba, ahol a hasznos tananyagokat és azok szerzőit fogjuk összegyűjteni.

Várom válaszát, és sok sikert kívánok a munkájához!

Üdvözlettel: Bőhl Attila

arpas - 11 éve, 2 hónapja

Köszönöm a dicséretet és az érdeklődést. Sajnos most egy kicsit más munkák kötnek le, de ígérem, hamarosan jön a folytatás.

Haliho2800 - 11 éve, 2 hónapja

Mikor várhatunk újabb videót tőled? (Lassan matekfüggő leszek, pedig soha nem volt az erősségem!)
Végre valaki, aki megmutatja a többi tanárnak, (tisztelet a kivételnek), hogy azért mégiscsak jó dolog az az interaktív tábla. Minden tiszteletem egyébként a tanítóké! (de...sokan vannak, akiket nem érdekel, mert "eddig is jó volt, ez után is így fogom csinálni" módszer alapján tanítanak. A gyerek meg alszik az órán, mert már nem köti le a figyelmét, az amit lát / hall.)

arpas - 11 éve, 3 hónapja

Köszönöm szépen.
A program neve Active Inspire amit interaktiv táblákon való bemutatók készítésére használnak, én csak felhasználtam a matematikai eszköztárát.

Haliho2800 - 11 éve, 3 hónapja

Nem csak az előadásmód, hanem a videók színvonala is tökéletes! Gratulálok. Apropó! Ez egy saját fejlesztésű mértan program?