Keresés Kategóriák Kedvencek

JulienneJoker profilja

JulienneJoker Regisztráció: 2008. október 24.
Megtekintett videók: 19 db
Saját tippek: 0 db

JulienneJoker még nem töltött fel egy videót sem.

JulienneJoker - 13 éve, 11 hónapja

Opppsz, ne haragudj hogy csak most vettem észre hogy írtál (most is egész véletlenül)
Egyszerű a válasz Annyira idegesített akkor a probléma, hogy mint a szemellenzős ló, másra se tudtam figyelni Nem értettem mi, és miért "romlott" el, miért nem tudom kijavítani
De aztán hál'istennek minden a régi kerékvágásba került.
Most pár napja megint problémám volt, nem jutottam vele az ötről a hatra...mikor egyszercsak eszembe jutott a videosmart (újabb hál'istennek)
Megint nem mentem "üres kézzel", nagyon sok hasznos tanáccsal lettem gazdagabb. Sony vegas 6.0 videoszerkesztőm van, sacc/kb háron éve használom, de most, hogy újra itt jártam, egy csomó új dolgot tanultam. Nézd meg kérlek az OneFalseIllusio alatt a videóimat, kíváncsi lennék a véleményedre.
Egy kérdés még. Igazán nem akarlak siettetni vagy mi, de sikerült valami megoldást találnod kedvencünk, a youtube kijátszására? hogy ne lássa honnan toljuk fel a videóinkat?
(már megint letiltották az egyik videómat, s ahhoz, hogy fel tudjam tenni át kellett variálnom...nem mondom, így, miattuk talán még jobb is lett, de akkor is...)) .

ZeroCool.hu - 15 éve, 4 hónapja

Megkérdezhetem, hogy miért csak azt az 1 darab videót nézted meg eddig? Oké, még csak két napja regisztráltál, de akkoris