Keresés Kategóriák Kedvencek

Windows 7: Virtuális memória beállítás

Készítette: Steve-O
2009. június 17. 10:55:53 - 51226 megtekintés
 • Bár a Windows 7 elvileg igen optimálisra lett megírva, legalábbis a Windows Vistához képest. Azonban nem árt, ha tudjuk, hogy hol lehet a virtuális memória méretét állítani.
 • Amire szükségünk lesz

  Windows 7
 • Virtuális memória beállítása Windows Vistában

  Ha nagyobb kapacitású szoftvert használunk, hasznos lehet átállítani a következőket.
  Kattintsunk a Start menü/Control Panel/System and Security linkre kattintva a megjelent részben válasszuk a System linket, majd a baloldali listából a legalsót – Advance System Settings. A következő részen a Performance Options ablakban az Advance fület válasszuk ki, majd középtájt a Change gombot keressük meg. A következő ablakban ne pipáljuk ki az első kockát, amivel a Windows a page file-t állítja elő, mivel túl nagyra nőhet meg a fájl. Lejjebb beállíthatjuk, hogy a page file melyik meghajtóból vegyen el helyet, a lenti részben pedig a Custom size-t állíthatjuk be, tehát a minimum és maximum területeket adhatjuk meg. A rendszer megadja, hogy mekkora terület az ajánlott az adott gépen.
  Fontos, hogy bármit változtatunk, nem elég leoézni, középtájt meg kell nyomni a Set gombot, hogy a változtatásokat megjegyezze a rendszer.
 • Címkék:

  windows windows 7 microsoft office háttér virtuális memória teljesítmény
dina115 - 10 éve, 3 hónapja

Szia 2 giga ram -nál mennyi az optimális beállitás ,ajánlott:3019 MG ,jelenleg lefoglalt:2109 MG , szabad terület pedig 5264 MG, segits kérlek

ssjvegita - 11 éve

Hello 4 giga ram-nál menyi lenne za optimális beáálitás mert 1 gigánál allitotad 2048/4096 ra de 4 giga ramnál menyire kell állitani elöre is kösszi ...

Atlius - 12 éve, 11 hónapja

Imádom, ahogy elmagyarázod a dolgokat, de kérlek, az azér' helyett azért szót használj! Nagyon szépen beszélsz, és ezt a hibát ezek után csak a tökéletesítés miatt mondanám.
Megmondom őszintén, hogy olyan kellemes a beszéded, és a hangod, mint 1-2 bemondónak, akiknek inkább csak a hangtónusára figyelsz, és utólag esik le a hír.

Peace Master!

U.i: Számteches vagyok, de lusta révén innen szereztem meg az infót a virtuális memória beállításaihoz.

UNyd0s - 13 éve, 3 hónapja

Azért hiányolom hogy mi alapján álítsam át vagy valami...
de azért jó vidi

sirkokrisz - 13 éve, 4 hónapja

Segítség! Win7-em van de nem tudom megnyitni a programokat(magyar nyelvű a Win7-em)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!