Keresés Kategóriák Kedvencek

Source SDK - Hammer World Editor II. évad 7. rész: Deathrun tippek 3/3

Készítette: runamagic
2010. január 15. 00:09:49 - 2704 megtekintés
  • Az alábbi tippben a Source SDK használói a Deathrun map-okkal ismerkedhetnek meg jobban, a Hammer Editor-ban.
  • Amire szükségünk lesz

    Hammer World Editor
  • Címkék:

    Source SDK SSMG Hammer Editor Pályaszerkesztés
fpsagette94 - 12 éve, 8 hónapja

Nekem is lenne egy tippem Runamagic.

Ha már nem szeretnél papírt "pazarolni" azzal, hogy leírod a dolgokat, nehogy elfelejtsd őket, akkor forgasd le többször a videót. Így egyrészt látod, mennyire és milyen mértékben felejtettél el dolgokat, másrészt elkerülheted azokat a részeket, hogy "Hát, ezt nem tudom hogy kéne, de mindjárt megpróbálom..." stb.
Egyébiránt jók lettek a tutorialjaid, én mint kezdő pályakészítő sokat tanultam belőlük ^^

Sociopathic - 13 éve

Szia Runamagic!
Sanyi egy építő jellegű kritikát fogalmazott meg, amit egy bölcs ember megfogadna, te meg mentegetőzöl. 1. A wc papírt is többször használod, mert nem akarsz papírt pazarolni? 2. Attól, hogy valaki akadozva, ismételve, hibásan mondja a tutorial-jait, neked még nem feltétlen kell utánozni őket. Légy jobb! 3. A problémó ebből kifolyólag az, hogy habár való igaz, hogy ez egy nagyon jó tutorial, de nem élvezhető. Majd ha egyetemre kerülsz, rájössz, hogy lehet egy tantárgy bármennyire is jó, és érdekes, ha a tanár egy lakat, aki nem tud beszélni, utálni fogod az órát. Na itt is ez van: Én nem tudom mi ez a hammer world, de szívesen megnéztem volna a videót, mert érdekesnek tűnt, de sajna az előadás miatt nem ölök bele időt. Az ilyen mondatok miatt falra mászok: Ezt tudom, hogy nem így kell csinálni, de öööööö, mindegy. Fogadd meg mások tanácsát, főleg ha az építő kritika. (Arról már nem is beszélve, hogy amikor bizonyos nagy számítógépes újságok elkezdtek videóteszteket csinálni, tonnaszámra érkeztek az olvasói levelek, hogy gagyi, és írják már le előre, amit mondani akarnak, ne ööööö-zzenek állandóan.)
További jó videókészítést!

runamagic - 13 éve

mert tudom hogy kell, csak néha előfordul valamit elfelejtek. Mellesleg minek írjam le egy papírra, környezetet pazarolom vele .) .Ha megnézel esetleg egy angol tutorialt. Akitől én is tanultam és nagyon sokan, nagyon híres volt hogy ő 2-szer rontotta benne el ugyanazt most istenem elmondtam mit kell csinálni végén a javításhoz szóval nem tudom mi a problémó

Psanyi - 13 éve

mért nem próbálod le először hogy mit hogy kell meg mért nem írod le egy papírra eléd