Keresés Kategóriák Kedvencek

PHP üzenőfal készítése - 3/3. rész

Készítette: djpety
2008. november 18. 17:51:44 - 18353 megtekintés
mate.pasztor999 - 10 éve, 6 hónapja

Valaki nem tud egy olyan weboldalt, amiről ezt az egészet le lehetne tölteni??? Mert én nem vágom, mik azok a hibák, amiket elrontottam. Az else-vel van baja a 40-dik sorban.

mate.pasztor999 - 10 éve, 6 hónapja

Sziasztok! Valaki nem tudná az egészet elküldeni nekem e-mailben? Az E-Mail címem: mate.paszi@gmail.com. Előre is köszönöm.

NorbertNazimecki - 12 éve, 3 hónapja

Segítséget szeretnék kérni. Ezt akarom megcsinálni WAPP szerveren. Megcsináltam jól a php-t. De ha be írok adatot akkor nem adja hozzá az adatbázis megfelelő táblájához. Tűzfal kilőve, jogosultság teljes. Windows7,
http://www.w3resource.com/PostgreSQL/PostgreSQL-with-php-a-through-introduction.php ez alapján is megcsináltam a példást és semmi. A phppgadmin, a pgAdmin III, és az EMS SQL Manager Litle for PostgresQL is azt jelzi hogy au SQl szerver rendben fut.

Kérdés hol a hiba, miért nem írodik be az adat az adatbázisba??

lacmachine - 12 éve, 11 hónapja

Kérdésem az lenne hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy ha a smileyra kattintunk akkor az üzenet mezőhöz adja a karaktert pl:

metanis - 14 éve, 2 hónapja

megvan a hiba: a szerverhez nem tud csatlakozni vagy az adatbázist nem tudja kiválasztani, nem tudom mi a hiba de szerintem az uwnál van de ők meg nem válaszolnak. ha esetleg megtalálod a hibát a mysglben akkor szólj itt egy kép ahogy csináltam.
remélem sikerrel jársz: webmet.uw.hu/1.png
a php kód jó mysql szerintem jó
or die vel ki írattam biztosan tudod miazz és az jött ki hogy nem tud csatlakozni a mysql szerverhet a jelszó és minden más helyes a php kódkörnyezetett a honlapodról töltöttem le kösz.