Keresés Kategóriák Kedvencek

Logók eltüntetése videóról a VirtualDub segítségével

Készítette: Dogen
2010. március 16. 13:20:48 - 10796 megtekintés
 • Megmutatom, hogy miként tudunk egy videóról logókat eltüntetni egyszerűen a VirtualDub nevű programmal.
 • Amire szükségünk lesz

  VirtualDub
 • Logók eltüntetése videóról

  Nyissuk meg az adott fájlt, a Videó fülön a filterekre kattintsunk, majd az Add, delogo filtert, mely plugint előtte töltsük le az internetről.
  Válasszunk ki egy olyan képkockát, ahol a logó mögött a legsötétebb a háttér, mentsük el ezt a képkockát. Egy képszerkesztő programmal nyissuk meg a képet, majd a logót jelöljük ki és töltsük ki piros színnelm, mentsük el a képet. Töltsük be a VirtualDub programban a kijavított képet. A video fülön a tömörítésnél válasszunk ki egy tömörítést, majd mentsük el a videónkat.
 • Címkék:

  virtualdub logó videó film
tuzkerek - 10 éve, 1 hónapja

Mindent ugyanúgy csináltam mint a videóban van és mégis amikor visszahívtam kimaszkolás után ugyanúgy ott volt a logo a videón.Valakinek valami ötlete hogy miért?

Dogen - 12 éve, 4 hónapja

A filter fájl kiterjesztése .vdf a neve delogo. Ezt a fájlt delogo.vdf másold be a plugins mappába. Üdv

leslie158 - 12 éve, 4 hónapja

Üdv!
Letöltöttem a delogó programot.Ha megnyitom igen sok minden van az ablakban.Ebből a sok mindenből,mi az amit a plugin mappába be ke3ll másolnom?A plugin mappában nincs más csak egy redame felirat valami txt vel,és ennyi!Tehát amég ezt nem tudom beilleszteni addig a videót is fölösleges bámulnom.Egyszóval mit és pontosan hova másoljam be!?
László

ChelseaForce - 12 éve, 8 hónapja

Nagyon jó az anyag!

Valóban nekem is a világosabb képkockáknál elhomályosítva látszik ott valami, bár abból nem lehet kivenni, hogy a logó. Szerintem nem annyira észrevehető ez! Gondolom ennél jobban nem lehet megoldani.

Üdv

DjCsabi - 13 éve, 8 hónapja

Köszi tetszik a videód.