Keresés Kategóriák Kedvencek

Gimp: Fotó gömbre helyezése

Készítette: ryncaise
2009. november 14. 21:20:10 - 9217 megtekintés
  • Fényképet helyezhetünk gömbre, különösebb nehézség nélkül, a Gimp, szinte magától végzi el a műveletet, és beanimálja!
  • Amire szükségünk lesz

    Gimp
  • Gimp: Fotó gömbre helyezése

    Készítsünk egy új 300x300-as dokumentumot, nyissunk meg egy fotót. Színezzük át a hátteret ízlés szerint, majd másoljuk át ide a képünket. Ha a kép nem méretarányos, méretezzük át. Rögzítsük a rétegeket, kattintsunk a Szűrők – Animáció – Forgó gömbre. Állítsuk át a képkockákat ízlés szerint, a háttér maradhat átlátszó. Igazítsuk ki a képet radírral.
  • Címkék:

    Gimp effekt gömb fotó animáció
gapapa37 - 9 éve, 5 hónapja

Jónapot kivánok kedves úraim.A gondom az hogy az elkészített forgó gömböt lementés után nem tudom ugy megnyitni,hogy az forogjon.Korábban ez sikerült,mert a mentéskor kivolt irva ,hogy mentés animációként.Most nem tudom mit tegyek.Kérem ha valaki tud segitsen.Elöre is köszönöm.

ryncaise - 13 éve, 4 hónapja

Szia lacmachine!

Mindig a logo témája határozza meg az elkészítéshez használt eszközöket. Az oldalamhoz készített logo alapja, egy gitár fotója volt.
Ebből vonalrajzot készítettem, a word-ben a WordArt segítségével megírtam a szöveget, átvittem a gitárrajzhoz, és a gitárból kiradírozott helyre beméreteztem. Perspektivikus eszközzel alakítottam rajta, és kész.
Ez feliratos, de ha az oldalad témája megengedi, nem kell szöveg sem, vagy csak minimális. Átlátható, érthető legyen, könnyen lehessen asszociálni a témára. Ha gondolod, segítek skypeon keresztül: fekete.andras.sandor
Ja!? A logom: KATT!

lacmachine - 13 éve, 4 hónapja

Köszönöm az üzenetet!!!!Én csak azért írtam, mert a weboldalamhoz szeretnék logot szerkeszteni!!!!

ryncaise - 13 éve, 4 hónapja

Szia lacmachine!

Az a helyzet, hogy ezt nem tartom igazán jó ötletnek:
1. A fejléc, a mérete miatt fejléc, és az elhelyezése miatt, ezért ez képszerkesztés, felirattal! Lehet egy banner-kép is,csak nagyban!
2. Ha én bemutatok egy módot, miként csinálom, az a mód, ahhoz a fejléchez jó! Mivel a fejlécek különböznek, az elkészítésük is más-és más. Banner-kép készítéséről pedig, szerintem van már anyag a Videosmarton.

lacmachine - 13 éve, 4 hónapja

jók a videóid ryncaise!!!!NEM SZERETNÉL FEJLÉCKÉP KÉSZÍTÉSÉRŐL IS CSINÁLNI 1 TIPPET?

Előre is köszönöm!!!!