Keresés Kategóriák Kedvencek

Gimp: Betűk tükrözése vizes felületen

Készítette: ryncaise
2009. július 31. 14:57:38 - 6781 megtekintés
  • A Gimp program sokmindenre alkalmas, így betűk (képek) tükrözésére is, akár vizes, hullámzós hatással kombinálva.
  • Amire szükségünk lesz

    Gimp
  • Betűk tükrözése vizes felületen

    Nyissunk egy új dokumentumot 300x300-as méretben, fessük át feketére. Hozzunk létre két új réteget. Az elsőre írjunk tetszőleges szöveget, tetszőleges színnel, de javasolt a piros. Helyezzük rá a szöveget az új rétegre összefésüléssel. Ezután a Szűrők/Leképezés/Buckaleképezést válasszuk, állítsuk be tetszés szerint az effektet. Mivel a háttér és az árnyék fekete, ezért a hátteret színezzük át kékre. Ezt a réteget másoljuk az első rétegre. Ezután függőlegesen tükrözzük a szöveget. Majd a Torzítás/Hullámok menüponttal állítsuk be az effektet tetszőlegesen. A Torzítás/Fodrozódást is állítsuk be, majd a Torzítás/Hullámokat ismételjük meg.
  • Címkék:

    gimp tükrözés betűk felirat hullám-effekt
hgabor - 13 éve, 8 hónapja

király videó!!! szeretem a tippjeidet mert mindent rendesen elmagyarázol

ryncaise - 13 éve, 8 hónapja

A kurzort innen vettem le:
http://cursors.funutilities.com/?&scat=01&TbId=60002
Ha bemész, letöltöd a kurzort ( az én kurzorom, a 3. oldalon van), lejön vele a Crawler Toolbar, beépül az eszköztárba ahol a Skin & Cursors-t legördíted és az Open Web Cursor Gallery-re katt! A többit tudni fogod. A nézet menüben kiveheted a Crawlert, a kurzor marad! IE-ben vettem le, nem tom Ff-ben is így kell-e, de a kurzor marad ott is.

A Vista külsőt /Vista Mizer 3.3.0.0 a neve/, a szoftverbázisról töltöttem le. Ha beírod, a google elsőre kidobja a magyar nyelvű találatok között.

sanyi808 - 13 éve, 8 hónapja

és a kurzor is tetszik és azt honnan lehet?

sanyi808 - 13 éve, 8 hónapja

hello király a video remélem minél hamarabb csinálsz új videókat és honnan lehet letölteni ezt a témát ami a videón van?

ryncaise - 13 éve, 8 hónapja

Köszi Juszta!

Picasa 3 programmal nyitottam meg a képet!