Keresés Kategóriák Kedvencek

Facebook tipp: Saját események elrejtése ismerősök és ismeretlenek elől

Készítette: ZeroCool.hu
2010. február 23. 11:59:28 - 30673 megtekintés
 • Megmutatom, hogy miként tudjuk beállítani, hogy egyes ismerőseink vagy ismeretlenek láthassák saját eseményeinket Facebookon.
 • Amire szükségünk lesz

  Facebook
 • Saját események elrejtése egyszerűen

  Jobb felső sarokban Accountra kattintsunk, majd a Privacy Settingsre, majd az első profilinformációkra. A megjelenő lehetőségek között beállíthatjuk, hogy mit jelenítsünk meg, a jobb oldali legördülő menüben kiválaszthatjuk, hogy azt a bizonyos információt ki választhatja: mindenki, barátok barátai, csak barátok, de még azt is beírhatjuk egy listába név szerint, hogy ki elől rejtsük el az adott információnkat.
  Nem kell egyenként beírogatni a neveket, ha több ismerős elől szeretnénk elrejteni valamit, amire a következő a megoldás. Menjünk vissza az Accounthoz, az Edit Friendsre kattintsunk, majd a bal oldali menüben a Browse-ra kattintsunk. Írjunk egy új listát, majd kattintsunk azokra az emberekre, akik elől el szeretnénk rejtőzni. Nyomjuk meg a Create list gombot, majd ha visszamegyünk az előző beállításokhoz, meg fog jelenni az elkészített csoport, ha elkezdjük begépelni a lista nevét.
 • Címkék:

  barátok ismerősök család közösség facebook internet
mars - 13 éve, 11 hónapja

Oké a lábméretére ne kíváncsi senki.

mars - 13 éve, 11 hónapja

Jó ötlet, én díjazom! Nekem ez tetszik!

k3l3m3n_BAN - 14 éve

Mivel közismert – akinek nem, az jól teszi, ha regisztráció előtt érdeklődik –, hogy így csinálják, eleve vigyázni kell, mit adunk meg, mert tényleg nem törlik.

kimari - 14 éve

nos igen.. meg ezek el is tárolják az adatokat.. (próbáld meg letörölni magad facebookról pl, még hónapok múlva is visszaenged, mert csak elrejti a profilod..)

k3l3m3n_BAN - 14 éve, 1 hónapja

Szvsz a legegyszerűbb, ha semmiféle személyes adatot nem adunk meg. A barátaink (az igaziak) úgyis tudják a szülinapunkat, a lábméretünkre meg nem kíváncsiak.

Egy szemmel több infót nem szabad megadni, mint amennyit a való életben a barátainknak, ismerőseinknek.