Keresés Kategóriák Kedvencek

Facebook tipp: Profilkép feltöltése és módosítása

Készítette: ZeroCool.hu
2010. október 31. 18:57:49 - 54002 megtekintés
 • Ebben a videósorozatban szeretném bemutatni a Facebook működését. Megmutatni annak minden rejtett vagy éppen minden látható funkcióját.
 • Amire szükségünk van

  Facebook regisztráció
 • Profilkép feltöltése és módosítása

  Bejelentkezés után egyszerűen tölthetünk fel fotót magunkról, akár webkamerával is, vagy a szokásos, saját gépről történő módon. Ha ráfrissítünk a Facebook profilunkra, máris láthatjuk a fotónkat. A későbbiekben bármikor megváltoztathatjuk ezt a képet, amit a Profilnál állíthatunk be. A kép jobb felső részére kattintva a További funkciókat kiválasztva a képfeltöltések közül választhatunk.
  A bélyeg készítésével egy nagyobb fotóból vághatunk ki egy kisebb képet, saját albumból is választhatunk vagy az előző módszerekkel is lecserélhetjük a képet. A Profilképek mappában láthatjuk a későbbiekben ezeket a fotókat.

  További érdekességek a közösségi média marketing oldalán a www.socialtimes.hu-n!
 • Címkék:

  facebook közösség barátok internet ismerkedés
Timykecica - 12 éve, 8 hónapja

azt meg hogyan?
nem tudom hogy kell csinálni nem értek a géphez

Lia02 - 12 éve, 9 hónapja

Köszönöm... megtörtént ily módon a profilkép csere nemrég, de az a baj, hogy nem szeretném törölni a régieket, hanem épp ez az... hogy a régiek közül szeretnék egyet proilképnek beállítani, vagyis visszaállítani ami előtte volt. Törölni és újra feltölteni ugyanazt nem szeretném, mert számomra értékes kommentek vannak alatta... És elég macerás lenne mindig ezen a módon... van esetleg más ötleted? egyszerűen nem tudok rájönni hol a baj...

ZeroCool.hu - 12 éve, 9 hónapja

Próbálj meg esetleg feltölteni egyet, majd ezután töröld a régit, háta.

Lia02 - 12 éve, 9 hónapja

Nem vagyok festett barna, de nem tudom miért nem tudom cserélni a meglévő profilkép albumomban lévő képeket. A "kép lecserélése" fülnél nekem egyszerűen nem jön be a lehetőségek felajánlása (a "legördülő menü" ) így a meglévő albumból nem tudok képet választani, csak új fotót tudok feltölteni. Miért? Segííítsééég

hard - 13 éve, 4 hónapja

Már régen töltöttél fel videókat Zero csak így tovább!!