Keresés Kategóriák Kedvencek

Dragon Age: Tapasztalati pontok buggolása

Készítette: silstar
2010. január 28. 10:59:37 - 10063 megtekintés
  • Ebben a videó tippben azt szeretném bemutatni hogy a Dragon Age nevű játékban hogyan tudjuk buggolni tapasztalati pontjainkat.
  • Amire szükségünk lesz

    Dragon Age
  • Tapasztalati pontok buggolása

    Amikor szintet lépünk, arra a tulajdonságra, ami nem fontos a karakterünkre, rakjuk rá a pontjainkat és menjünk arra, hogy Visszaállítás. Ezután ezt a tulajdonságunkat lenullázzuk, majd a pontjainkat át tudjuk tenni egy másik tulajdonságra.
  • Címkék:

    játék szórakozás számítástechnika dragon age
Blazex97 - 12 éve, 6 hónapja

Metin2? WoW? Úristen!
A DAO a világ legjobb játéka, kifogástalan számomra, annyiszor végigvittem és most se untam rá, viszont kipróbáltam a M2-őt és a WoW-ot is... M2-be 30-as szinten már sz*r, WoW-ba meg eléred a 80-at mensz RHC, insta és kész... Ezt meg csinálhatod hónapokig, évekig, rádásul az ien játékoknak amiknek nincs rendes vége, mint pl.: MMORPG -k, erre jobban rá lehet szokni, mint 1 ilyenre aminek kidolgozott vége van! -.-'' Am meg, annyit hozzátennék, hogy a képedről, és arról, hogy mien klubba vagy tag erre lehet kövtkeztetni: Tizenéves, perverz állat vagy! Én is csak 14 vagyok, de nem vagyok ien perverz mocso* és az már durva ha valaki leszutykozza a DAO -t, a világ legjobbját! Sry mindenki, hogy ezt olvasnotok kellett, de kérdem én a DAO-sok nevébe, ti mit tennétek?

Nézzétek meg a honlapom: www.dragon-age-origins.mlap.hu

ArcaneWave - 12 éve, 9 hónapja

Azt hiszem ezt a kis bug-ut az 1.02-es patch javítja.

Beethoven - 13 éve, 3 hónapja

Ez szerintem az egyik legjobb valaha megjelent játék. Gyönyörű és kifogástalan.
Mindenképp érdemes végigvinni.
Én már nem is tudom pontosan,hogy hány hónapja játszom,és csak ugyanazzal az előtörténettel 4-szer vittem végig,és akkor csak emberről beszélünk.
(hátravannak a további választható osztályok:elf,törpe)
Természetesen ez a 4 végigvivés a játékbeli döntéseink változtatgatása miatt van.

Beethoven - 13 éve, 3 hónapja

Nekem a specializációk nem így helyezkednek el,hanem a másik oldalon vannak,és a tulajdonságok(erő,ügyesség,stb.) vannak bal oldalt, Ezt miért van?
És nekem ez a bug nem működik,nem értem,hogy miért,mert ezt a bugot már én is használtam.

gresco - 13 éve, 10 hónapja

Metin2? hol élsz?? -.-"