Keresés Kategóriák Kedvencek

GTA IV: Hogyan tudunk járművet berakni a játékba?

Készítette: nyullabsheriff
2009. március 23. 18:00:07 - 25455 megtekintés
 • Ebben a tippben megtudhatjuk hogy hogyan tudunk járművet berakni a Grand Theft Auto IV. részébe a SparkIV nevezetű program használatával.
 • Amire szükségünk lesz

  Grand Theft Auto IV
  SparkIV
 • A SparkIV használata

  Az egyik módszer a moddolás, amivel járműveket, fegyvereket be tudunk rakni a játékba, le lehet cserélni a főhős jellemét és küllemét is. A SparkIV a GTA 4-hez tartozó modd-program, amibe szintén bele lehet rakni bármit, akár galambokat is. A programot a www.gtaforums.com linkről tölthetjük le, majd Winrarral csomagoljuk ki, indítsuk el.
  Moddokat a www.gtainside.com oldalról tölthetünk le, válasszunk ki tetszés szerint valamit, töltsük le. Tömörítsük ki, majd wtd kiterjesztésű fájlt importáljuk be a programba: Import – keressük meg a fájlt, és kattintsunk rá. A save gombra is kattintsunk, majd moddoljunk tovább kedvünkre.
 • Címkék:

  gta iv grand theft auto sparkiv játék gta számítástechnika
Geriboy22 - 11 éve, 6 hónapja

Heló. betudnál jelölni skipen vagy fb on? Kéne 1 kis segítség... Skipem: geryy1233 Elöre is köszi Helló!

ktmracing - 12 éve, 5 hónapja

szia nekem olyan problémám lenne, hogy megcsinálta ahogy mondtad de a kocsik elég érdekesen néznek ki és nem cask amit átraktam hanem az öszzes az üvegek és a felnik fehérek és a kasztni is elég furán néz ki....

TuroErik - 12 éve, 5 hónapja

Szia!
nekem aza hiba benne hogy a spark iv nem ugyan ugy jön be mint neked és igy nem tom megnyitni azta vehiclest vagy mi az lécci segits l.messike10@gmail.com Előre is köszi!!!

ChowdeR - 12 éve, 6 hónapja

szia nekem nem jó ez az egész esetleg tudnál segíteni?msnem:panogeri@hotmail.com
vagy esetleg más tudna segíteni nagyon megköszönném

adam0615 - 13 éve, 6 hónapja

NEKEM OTT KEZDŐDIK A BAJ H NEM TALÁLOM AZT A HELYET AHHONAN LETÖLTÖTTED vagyis hát a webet azt megtalálom de onnan a spark iv már nem