Keresés Kategóriák Kedvencek

CSS alapok: keretek, méretek megadása, stilizálás

Készítette: bence19998
2011. február 18. 19:09:43 - 7142 megtekintés
  • Ebben a videóban megmutatom hogyan lehetséges a HTML oldalt CSS segítségével "széppé" tenni! Megnézzük a *border* függvény használatát és a *margin* valamint a *width* és *height* használatát.
  • Amire szükségünk van

    számítógép
  • Címkék:

    css html honlap border margin
Fricy - 9 éve, 8 hónapja

Két észrevételem van a videóval kapcsolatban, a #menu li:hover nél nem müködik a color és nem változik át a betü feketévé és mikor a contentnél számoltál akkor az 640px nem 740px :P, de ettől függetlenül tetszik a video, azért vettem észre a coloros hibát mert én is kezdő vagyok és mikor kipróbáltam nekem sem működött

benczeejay27 - 12 éve, 6 hónapja

es nagyon erdekelne Adobe Dreamweaver Css5 os Oktato Video az alapoktol a program hasznalastol minden abszalut ha ez lehetseges es mindent eltudod kesziteni hat azt nagyon szepen megkoszonom elore is a faradsagodat!!!
THX!!

benczeejay27 - 12 éve, 6 hónapja

Szia Bence lenne egy nagy keresem a suliba kell csinaljuk egy weboldalt es nagyon jo lenne ha csinalnal egy oktato videot egy teljes weboldal felepiteserol vagyis elkeszitenel egy weboldalt az alapoktol abba legyen Html Css es Php es az oldalon legyenek almenuk es flash animacio urlapok meg minden amit tudni kell.
Elore is koszi szepen a video hoszusaga az nem szamit ha pl tobb reszbol all.

rolex95 - 12 éve, 9 hónapja

A hozzászólás eltávolítva a videó készítője által.

bence19998 - 12 éve, 12 hónapja

Szia!
Szerintem hogyha az oldalad tartalmát dinamikusan építenéd fel vagyis egy MySql adatbázissal és egy PHP programmal, akkor elég lenne egy sablont írni és mindig a megfelelő adatot illesztenéd be a sablonba! Majd erre is csinálok egy videót de addig is ajánlom figyelmedbe a következő videót ami pont erről a hibáról szól (LINK: http://www.cyrex.hu/2011/01/14/tutorial-php-egyszeru-oldalfelepites/ )! Ehhez hasonlóan meg tudod csinálni csak ő file_exist függvényt használja tehát több oldalban kell megcsinálnod ha pont ugyanígy akarod! De majd én is teszek fel egy videót ahogy már mondtam!

Üdv.:
Bence