Keresés Kategóriák Kedvencek

Call Of Duty 2 pályakészítés: 2. rész - Első pályánk készítése

Készítette: moki10
2009. június 14. 16:31:58 - 28549 megtekintés
 • Az alábbi tippben a Call Of Duty 2 nevű játék pályakészítésének trükkjeit mutatjuk be, egészen a kezdetektől.
 • Amire szükségünk lesz

  Call Of Duty 2
 • Pályakészítés egyszerűen

  Nyissuk meg a Call Of Duty 2 Radiantot.
  A jobb felső sarokban a 3D kamerát látjuk, itt tudjuk megnézni, hogy éppen mit csinálunk. Alatta a textúra ablak látható. Baloldalt a 2D ablak látható, amiben a textúrákat lehet elkészíteni.
  Nyissunk meg egy ground textúrát. Azokat a textúrákat ne használjuk, amelyben a nevében _blend van, mert akkor átlátszó lesz a textúránk.
  A 2D ablakban nyomjuk le a bal egérgombot és rajzoljunk egy négyzetet. Jobb egérgombbal kattintsunk a 3D-s ablakra, ott tudjuk mozgatni az objektumot. A C-vel feljebb, a D-ve lejjebb mehetünk, a Z-vel feljebb nézhetünk, az A-val pedig lejjebb. Az ESC megnyomásával tehetjük le a textúrát.
  Rakjunk rá egy házat, válasszuk ki az elemeit a Texture mappából. Az előző módszer szerint rajzoljuk meg a házat.
  Nyomjuk meg az ikonsoron a Hollow-t, amivel megduplázzuk az eddig rajzoltakat. Jelöljük ki az alsó padlót és a plafont a SHIFT megnyomásával. A 2D-s ablakban vegyünk le egy-egy értéket.
  Válasszuk ki az egyik falat, kattintsunk a fenti ikonsoron a „három pontra”, majd vágjuk ki az ajtó helyét a SHIF+ENTER segítségével, majd nyomjuk meg a BACKSPACE-t. Jelöljük ki a sárga részek melletti területeket.
  Az ablakot hasonló módszerrel kell megcsinálni. Ha esetleg túl nagynak találjuk az ajtót, kattintsunk a mellette lévő területre, majd húzzuk megfelelő méretűre.
  Csináljuk meg a játékos kiindulópontját, a 2D-s ablakba kattintsunk, majd Multiplayer, Player spawn, figyeljünk arra, hogy ne a földben legyen a narancssárga objektum. Beállíthatjuk, hogy milyen fokban induljon a játékosunk.
 • Címkék:

  cod2 map and mod tools call of duty 2 játék pálya
szabop - 11 éve, 9 hónapja

nekem nem adja ki az mp-be h dm_spawn nem tom miert pls valaki help

ImMortaLZom - 12 éve, 3 hónapja

Hello! Magyarország egyik legnagyobb zombi szervere az ImMortaL gyertek próbáljatok ki.Nem ér majd csalódás! IP:91.82.84.213:28984
további információk www.immortal-clan.eoldal.hu

Hy. The best hungarian Zom server is the ImMortaL. Come try it. Can get only happy and fun. Happyful admins Information: www.immortal-clan.eoldal.hu chose the ENGLISH - ... menus IP:91.82.84.213:28984

velom - 12 éve, 9 hónapja

Azt mond meg hogy kell teleportot csinálni ?

velom - 12 éve, 9 hónapja

Azt mond meg hogy kell teleportot csinálni ?

velom - 12 éve, 9 hónapja

Azt mond meg hogy kell teleportot csinálni ?