Keresés Kategóriák Kedvencek

tomi97 profilja

tomi97 Regisztráció: 2009. szeptember 8.
Megtekintett videók: 350 db
Saját tippek: 1 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

tomi97 - 11 éve, 9 hónapja

???????? nem nagyon értelek

steveo12 - 11 éve, 9 hónapja

Még mindig mixerkedsz? flairezel?

k3l3m3n - 13 éve

Ja, megpróbálhatsz kibannoltatni az őszinteségemért; senki kedvéért nem vagyok hajlandó szalvétát kötni a pofámra. A vén majom gurud (ryncase) azért falcolt be, mert ő is bepróbálkozott, aztán nem jött össze neki.

Szegény! Megszakad a szívem miatta! :hüppög:

k3l3m3n - 13 éve

2. rész.

Ezen kívül nézd meg, hogy hol és milyen témákhoz szóltam hozzá és hogyan! Nem vagyok emberevő: ami jó, azt tudom értékelni, és meg is dicsérem, továbbá veled ellentétben még választékos párbeszédre és képes vagyok, te, aki még a központozást sem ismered, és akkor meggyőződhetsz róla, hogy nem a levegőbe beszélek. Ami jó, azt megdicsérem. De a töĸöm tele van az efféle polihisztoroktól, és nem véletlenül bɐszogattam: reméltem, hogy végre lekopik, mert tiszta szégyen volt, amit művelt.

Egyébként a te hasznos videótippjeid hol vannak? Nem látok egyet sem. Autószimulátor letöltése és használata. Roppant hasznos! Majd ha 20 évvel idősebb leszel, és letettél már annyit az asztalra, mint én, akkor majd ugathatsz és kioktathatsz, te taknyos (feltéve, hogy megütöd az adott mércét), addig meg ne tegezz, mert kétszer az apád lehetnék, és ha az lennék szíjat is hasítanék a hátadból a stílusodért!

Mennyé', tologassad a csengős mozdonyodat, diligyerek! A te korodban még az dukál.

k3l3m3n - 13 éve

1. rész:

Tehozzád meg ki szólt? Ki vagy te, és mi közöd mások magánbeszélgetéséhez? Tán rokonod az öreg, vagy mi?

Épp most számoltam össze: 28 Photoshop és egyéb videotutorialom van fenn a YouTube-on! Minőségiek. Ide nem tölthetem fel őket, mert HD-ban vannak. Amíg a videosmartra nem lehet ilyen felbontású videót feltölteni, addig inkább hanyagolom, mert ezeken alig látszik valami. Ezen kívül 106 blogposztot írtam és 668 hozzászólásom volt az általam látogatott blogokban.

Ha ryncaise miattam hagyta abba a "tutorialok" gyártását, annak örülök. Egy kontárral kevesebb; vannak még elegen.

Azt írod: "szerintem". Igen. Ez a jó szó. Szerinted. Azt te csak úgy hiszed, kisfiam, hogy az ember csak akkor mondhat kritikát, ha ő is letett valamit az asztalra. Megjegyzem: nem egy lábon állok, a tutorialok gyártása nekem csak afféle hobbi. Sok dologgal foglalkozom egyszerre. Ha valaki nem bírja a kritikát, az tiltsa le a kommenteket, és lehet privátban dicsérgetni, ha tetszik. A YouTube-on ezt is be lehet állítani, gondolom itt is. De nekem kinyílik a bicska a zsebemben, hogy mindenki a seǥǥét nyalja, hogy ilyen meg olyan hasznos, oszt közben olyan birka hozzá, hogy az én képemről ég a bőr, amikor nézem. De azért polihisztorkodik az öreg, a Gimp nem is elég neki, GuitarPro, PowerPoint, meg egyebek is kellenek neki. Olyan mint a Varga Pista, a suszter a Bakterházban, aki kínjában verseket írt, és a gyerekek versben csúfolták. Ez a ryncaise is a legszívesebben minden nap beverné az ablakomat - ha tehetné -, mert kicsúfolom a birkasága miatt.

Folyt. köv.