Keresés Kategóriák Kedvencek

Ropee80 profilja

Ropee80 Regisztráció: 2009. március 18.
Megtekintett videók: 82 db
Saját tippek: 1 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

Ropee80 - 11 éve, 6 hónapja

Ja és én a helyedben feltenném az xp-t a vista helyett. Semmi gondod nem lenne

Ropee80 - 11 éve, 6 hónapja

Hát vistát nem ismerem annyira, de a hálózati kapcsolatoknál a wifi adaptered tulajdonságainál kéne lennie!

Aggressive - 11 éve, 6 hónapja

Sikerült eltalálnod a vistás gépen van a gond. Tegnap megfigyelem, h mikor nem volt a vistás gépen semmi akkor az xps gépen állítottam be a dolgokat, és ott a kezdő oldalon a DHCPnél csak az xps gép csatlakozása volt lehetséges (ip. MAC, sz.gép neve). Ezt a tcp/ip4et hol lehetne beállítani?

Ropee80 - 11 éve, 6 hónapja

Na akkor sejtem.... gondolom a vistás gép nem akar csatlakozni... Azon a gépen a a wifi adapternél a tcp/ip v4-et kéne használni. Mert valószínű hogy tcp/ip v6 is engedélyezve van. Ilyenkor általában nem müxik!

Aggressive - 11 éve, 6 hónapja

Két külön op rendszer van a gépeken (vista, xp) sajnos muszáj így használnom a netet mert elég messze meg több fal is van a 2 gép között. Ha az segít vmit akkor én nem nyúltam hozzá semmilyen egyéb beállításhoz. Max akkor lett hozzányúlva mikor be lett üzemelve a router meg a hálókártya.

Ropee80 - 11 éve, 6 hónapja

Érdekes. Ez pedig támogatja. Ugyanolyan oprendszer van mind2 gépen? Ha nem feltétlen muszáj a wifit használni akkor szerintem kábelesen használd. Elég sok mindent látnom kéne. Mármint ip beállításokat. DHCP-vel vagy manuálisan adtad az ip-ket....meg ilyenek.

Aggressive - 11 éve, 6 hónapja

ilyen hálókártya van a gépben. Egyenlőre még az X év alatt amióta van neten, nem volt probléma a betolakodókkal szemben, hátha ezután sem lesz

Ropee80 - 11 éve, 6 hónapja

Valószínű az a baj hogy az egyik gépedben lévő wifi eszköz nem támogatja a wpa-t. Ebben az esetben marad a mac-ip szűrés amit beállítottál, csak sajna ez nem olyan biztonságos. Nézd meg annak az eszköznek a leírását, hogy mit támogat.

Aggressive - 11 éve, 6 hónapja

Hello!

Adódott egy kis probléma. 2 gép van és csak az egyik gépen van net, a másikon amelyiken a vezeték nélküli dolog van azon mikor rákeresek a hálózatokhoz egy olyat ír ki, h A hálózat ezen számítógépen mentett beállításai nem felelnek meg a hálózat követelményeinek. Most mit csináljak?! :S a routert meg nem tudom h kell újraindítani, mert sem az eszközön sem a beállításoknál nincs olyan, h restart, hanem csak reset
Azt el sikerült érnem, h legyen megint net mind a 2 gépen. úgy tudtam megoldani, h amit mondtál wireless encryptiont vissza állítottam nowpa-ra. De ha tudsz segíteni, h mégis hogyan kellene megokoskodni megköszönném