Keresés Kategóriák Kedvencek

Windows 7 gyorsítás a téma butításával

Készítette: benhus70
2012. szeptember 7. 16:03:34 - 6194 megtekintés
  • Amennyiben régi számítógépre telepítettük a Windows 7-et akkor könnyen előfordulhat, hogy az lassan, nehézkesen működik. Egy egyszerű beállítással ugyan rontunk a felhasználói felület kinézetén viszont extra lendületet adhatunk a rendszernek.
  • Címkék:

    windows 7 sebesség téma gyorsítás
TubiOne - 11 éve, 5 hónapja

Szia
Nagyon jo lett a videod gratulálok hozzá de ha meg engeded kicsit hozzá füznék pár dolgot.
msconfigba. Rendszerinditás menuben van 1 olyan hogy IDŐKORLÁT azt rakd 3 secre .
speciális beálitások pipáld be a proceszorok számát majd a megfelelo számot válaszd ki nyilván ha 2 magos procid van akkor 2 ha 4 magos akkor 4 ja és + pipa a maximális memoriára.
Leokézod ujra inditod és késsz.
Nekem személy szerint mértem progival 6-7 sec gyorsult a bekapcsolási idom mivel alapbol 1 magot használ nem pedig az osszes elérhetot.

sumi09 - 11 éve, 6 hónapja

ezt nem azért mondtam mert nekem szar gépem van nem jó gépem van van 1gbos videokarim 8 gb ram 1tb vinyó most bővítettem a gépem ...

sumi09 - 11 éve, 6 hónapja

igen használnánk de 2 év és már nincs xp

benhus70 - 11 éve, 7 hónapja

xkoti! előszöris elmondom, hogy valamit az is ér, ha kikapcsolod az aerót. De nekem ezzel jó tapasztalataim vannak. Azért van Windows 7 rendszerem, mert amikor minecraftal vidiztem, akkor még kellett.
Amúgymeg van egy jó asztali gépem, de ezt a laptopomon mutattam be, amit csak hordozásra használok.

Psanyi - 11 éve, 7 hónapja

hát mit is mondja erre, ha 200-ért akartál venni gépet, akkor te játékokban is gondolkodsz, és akkor viszont ez nem sokat ér ha játszani is akarsz a gépen, ha meg tényleg lassú a gép a win7-el akkor ahogy xkoti én is csak az xp-t tudom ajánlani